FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Anamaria Prodan, acuze șocante despre bătaia cu Reghecampf: „E a 3-a oară! Nu stau să mă judece Becali, că sunt bătută ca femeie”

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 09:50 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 13:03

Anamaria Prodan a vorbit despre bătaia în care a fost implicată cu Laurențiu Reghecampf. Imaginile au făcut înconjurul internetului. 

Anamaria Prodan spune că unul dintre finii ei a filmat imaginile, după care a fost apoi „bătut cu bestialitate”. 

Anamaria Prodan: „Nu poți sta să fii lovit doar pentru că ești femeie”

„Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație gen Cancan. Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție. 

Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe. 

Tot ceea ce vedeți astăzi la Reghecampf nu cred că ați văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viața. Avea alt anturaj. Mă rog de el de 1 an şi 8 luni să divorţăm. Atât vreau”, a explicat Anamaria Prodan, citată de antena3.ro.

+45 FOTO

Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon lui Reghecampf: „Mă înjura cu mâinile la spate”

„Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și aseară la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu esclaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el.

Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiiilor mei.

De-a lungul relației noastre am avut momente în care plângeam pe stradă, în intersecție, că nu știam ce să fac ca să salvez căsnicia. El mă șantajează cu înregistrări de acum 3 ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amanta. El este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă”, a declarat Anamaria Prodan potrivit realitatea.net.

Citește și: 

Gigi Becali, prima reacție după bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Ce să faci, tată?”

Primele declarații ale lui Reghecampf după scandalul cu Anamaria Prodan: „N-am dat în ea” » Imaginile îl contrazic

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”


Comentarii (31)
hofer
hofer  •  27 Septembrie 2022, 21:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hofer
hofer  •  27 Septembrie 2022, 21:53

Smechera! El a stat cu manile la spate si ea explica de zor. La un moment dat incepe sa puna mana de mai multe ori pe el pentru al impiedica sa plece. (privare de libertate) Reghe o prinde de mana si io impinge calm si incearca sa plece, la care ea premeditat il provoaca prin injurii (banuiesc). Ana-M. loveste din plin fara menajamente si ai baga degetele in Ochi tragand intentionat cu unghiile in jos pentru ai provoca rani serioase la ochi. Ana-M. este scolita si stie exact ce face si ce vrea de fapt. Ea isi ataca sotul vrand ca el sa-si piarda vederea pentru a nu mai putea sa exerseze munca de Antrenor. Sper ca instanta sa-si faca datoria. P.S. Vinovat este si el pentru ca trebuia so evite sau sa mai ia pe cineva cu el exact pentru a preveni caderea in capcana ei. Ai filmat baaaa? Ai filmat?

FCUCraiova
FCUCraiova  •  27 Septembrie 2022, 21:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează