FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anamaria Prodan, informații din interiorul proiectului de la Dinamo: „Tot aud poveşti că pariază!”

Impresara Anamaria Prodan are încredere în Cosmin Contra și în proiectul de la Dinamo.
Impresara Anamaria Prodan are încredere în Cosmin Contra și în proiectul de la Dinamo.

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 17:51 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 18:11

Impresara Anamaria Prodan are încredere în Cosmin Contra și în proiectul de la Dinamo. 

Anamaria Prodan cere răbdare în cazul proiectului de la Dinamo. Apropiată a antrenorului Cosmin Contra, impresara crede că acest sezon este unul de sacrificiu, iar rezultatele vor apărea de anul viitor. 

Anamaria Prodan: „Conducătorii lui Dinamo au băgat mulţi bani!”

„La Dinamo nu se poate, așa, peste noapte. Nu înțeleg de ce comentează lumea. N-ai cum să faci echipa peste noapte! Nici noi n-am avut timp. La Dinamo sunt niște jucători foarte buni, trebuie să se cunoască între ei, să se acomodeze antrenorul cu echipa, echipa cu antrenorul. 

Se comentează că nu sunt subiecte. Dacă aveam un fotbal ca lumea, nu ne mai interesa. Au băgat foarte mulți bani conducătorii lui Dinamo. Acum o să vină să spună că pariază foarte mulți bani patronii sau cine știe ce alte lucruri! Nu pariază nimeni, tot aud povești de ani de zile că pariază, că fac. Povești! Anul ăsta e an de sacrificiu pentru toată lumea. Au venit jucători de peste tot, nu s-au antrenat, e greu să revină la forma lor cea mai bună. Trebuie să așteptăm!", a declarat Anamaria Prodan conform Pro X.

Și la Ruben Albes s-a întâmplat la fel. E altă mentalitate, alt fotbal. Ruben a încercat să joace fotbal superspectaculos, a stat puțin, s-a adaptat
- Anamaria Prodan 

VIDEO. Anamaria Prodan nu știe cine e în spatele lui Pablo Cortacero: „Nu înțeleg de ce nu vrea să apară”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

„Nuevo Dinamo”, pe placul lui Gică Hagi: „E ceva fantastic. Un proiect mare!” + Avertisment pentru șefi: „E nevoie de timp”

Situație tensionată la Dinamo » „Câinii” mârâie după bani, șefii sunt încurcați: „Nu miroase a bine”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
iung811
iung811  •  23 Octombrie 2020, 19:20

In fotografie contra are un balon in cap si distinsa doamna pare infipta in el. Ca prea rad!!!

parpalache
parpalache  •  23 Octombrie 2020, 10:10

***Adica tot un fel de mijlocitoare!Infectand fotbalul romanesc la propriu si la figurat impreuna cu protectorul ei,pe care il slujeste!Pe Contra-prin intermediul lui Becali-ea l-a pus la nationala!Si tot ea l-a compromis bagandu-i pe gat marfa lui Becali!Compromitand si calificarea la european!Pe Mutu tot ea l-a pus la U21!Si tot ea il va compromite din aceleasi cauze!Dupa ce a infectat cu COVID lotul U21,facand presiuni asupra lui ca sa cheme la U21 cei 4 berbecuti,chipurile vindecati!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

144741386034191
Alexandru Woinaroschy  •  23 Octombrie 2020, 08:44

Prodanca zice ca la Dinamo sunt jucatori foarte buni. Eu nu prea i-am vazut. Vad in schimb lufturi cu nemiluita, stopuri de 10 m, pase aiurea si intotdeauna in spate, suturi la zeci de metri de poarta. De regula, dupa prima repriza ma satur de un astfel de fotbal si trec pe alt canal.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează