FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Anamaria Prodan avertiza din 2012 că e iute la mânie: „Să ferească Dumnezeu să dau un pumn cuiva! Cât m-ar costa un pumn?”. Alexa n-a ținut cont de avertisment

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 19:27

În vara lui 2019, Anamaria Prodan l-a pocnit pe Dan Alexa în figură, la finalul meciului de Liga 1 dintre Astra și FC Botoșani, scor 2-2.

"Iubesc fotbalul, boxul, UFC. Dacă mă enervez și știu cât de vulcanică sunt și nu-mi convine ceva, probabil am scăpări și dau în oricine. Sau înjur. Așa sunt... Mai birjar, câteodată! Sunt crescută în fotbal", spunea impresarul într-un interviu pentru GSP.

Interesant că Anamaria Prodan a avertizat încă din 2012 că e iute la mânie și tare în pumn! Atunci, soția antrenorului Laurențiu Reghecampf realiza primul său reality, la Euforia. Deranjată de unele articole, agentul a început să vorbească despre corecții fizice.

"Cât m-ar costa un pumn? Că dacă nu mă costă o avere, băi, îi dau un pumn! Și crede-mă... Că am prieteni boxeri. Și taică-miu a făcut box în viața lui. Și m-a crescut ca pe un băiat! Să ferească Dumnezeu să dau un pumn cuiva", spunea Anamaria Prodan.

La 7 ani de la acele declarații, evenimentul chiar a avut loc! Iar victimă n-a picat un jurnalist, așa cum plănuia Anamaria Prodan, ci Dan Alexa, antrenorul Astrei de atunci, aflat sub contract cu aceasta. 

Anamaria Prodan avertiza din 2012 că e iute la mânie: „Să ferească Dumnezeu să dau un pumn cuiva! Cât m-ar costa un pumn?”. Alexa n-a ținut cont de avertisment

"Alexa a fost bărbat! Dacă eu acum, la interviu, mă enervez pe tine că mi-ai zis ceva și-ți dau un pumn, ce faci? Mă iei la bătaie de față cu toată lumea p-aici?! Nu i-a picat bine și nu-i pica bine nimănui pe pământ, dar am conștientizat în nervii ăia că am greșit. Și mi-am cerut scuze... I-am mulțumit pentru reacția pe care a avut-o", a mai spus Anamaria în decembrie anul trecut.

Au început filmările: 150.000 de euro pentru un nou reality-show!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au semnat un contract fabulos cu Antena Stars și urmează să revină pe micile ecrane cu un nou reality-show filmat pe axa: București - Milano -  Las Vegas - Dubai. Surse din piața media și confirmate de apropiații familiei au dezvăluit că în conturile acestora urmează să intre aproximativ 150.000 de euro pentru show-ul numit "Prodanca și Reghe. Prețul succesului". 

+45 FOTO

Suma este una pe măsură și o câștigă, de exemplu, într-un an, un fotbalist de top din Liga 1 din România! "Am revenit mai tari ca niciodată și o să avem ce să transmitem celor care se vor uita la noi! Am început filmările, umblu peste tot cu echipa de filmare, iar în februarie ne pregătim de lansare", spune Anamaria Prodan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  28 Ianuarie 2020, 09:45

Cred ca la decesul acestor individe avide de publicitate si... nu numai, ar trebui ca familile sa achizitioneze din ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  28 Ianuarie 2020, 01:21

Alta facatura si cu acest ultim reality !! Dupa *** jenant cu Alexa, sotia-impresar nu stie ce sa mai faca ca sa mai dreaga busuiocul !! Cred ca este capabila sa plateasca ea acest program numai ca sa ne arate cat de multa ambianta exista in aceasta familie. Apropo......in acest reality o sa apara si Alexa, daca tot se refera la viata acesteia ?? ***j, astept ca aceasta postarea sa fie stearsa cat mai curand !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  28 Ianuarie 2020, 00:03
Postat de merace pe 28 Ianuarie 2020, 00:00

Pumnul femeii Anamaria Prodan e azi la fel de ridicol cum e credinta lui Gigi ca femeia e sclava barbatului! Fara milioane de bani in portofel, cine ii crede?

Săracii bogați, au uitat să mai fie oameni!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează