FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Anamaria Prodan, prima reacție despre interesul CFR-ului pentru Stanciu

Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a anunțat azi că vrea să îl transfere pe Nicolae Stanciu, mijlocașul român de la Wuhan Three Towns
Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a anunțat azi că vrea să îl transfere pe Nicolae Stanciu, mijlocașul român de la Wuhan Three Towns

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 21:50 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 21:52

Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a anunțat azi că vrea să îl transfere pe Nicolae Stanciu, mijlocașul român de la Wuhan Three Towns. Anamaria Prodan, agentul jucătorului în vârstă de 29 de ani, consideră improbabil transferul lui Stanciu în Gruia.

„E foarte greu în acest moment ca transferul să se facă, e o sumă importantă şi sunt multe echipe interesate de Stanciu. Sumă măricică înseamnă câteva milioane bune, multe milioane de euro. Eu nu cred că se va face transferul la CFR Cluj, e foarte, foarte greu. CFR e o echipă fabuloasă, dar nu cred că se va face transferul”, a spus Anamaria Prodan în emisiunea Fotbal Show de la Prima Sport 1.

CFR - Lazio în play-off-ul Conference League. Ghinion teribil pentru campionii României
CFR Cluj
CFR - Lazio în play-off-ul Conference League. Ghinion teribil pentru campionii României

Nelu Varga îl vrea pe Nicolae Stanciu la CFR Cluj 

„Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre”, a declarat Nelu Varga, potrivit Prosport.

Stanciu mai are contract cu Wuhan Three Towns până în 2024, astfel că pentru transferul său ar trebui plătită o sumă de bani. Internaționalul român este cotat la 5,5 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Nicolae are un sezon foarte bun la Wuhan. Este unul dintre cei mai buni jucători din China, iar în actuala stagiune are 8 goluri și 8 pase decisive în campionat.

Citește și:

Cine e Lazio, adversara CFR-ului din play-off-ul Conference League » Sezon extraordinar pentru italieni

CFR Cluj - FCU Craiova, ultimul meci al etapei a 17-a » Echipele probabile + Cele mai bune cote

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
valentindragobete
valentindragobete  •  08 Noiembrie 2022, 12:29
Postat de vasileroaita pe 07 Noiembrie 2022, 22:18

Stanciu e prea scump. CFR poate găsi cu bani mult mai putini jucători de aceeași valoare. Trebuie doar să știe să caute.

Bă, ți s-a făcut o ofertă și n-ai vrut, este?

dobrin
dobrin  •  07 Noiembrie 2022, 23:38

Ati taiat partea cea mai tare a declaratiei: „Nu cum s-au dus Burleanu și Stoichiță să mănânce fructe de mare, să-i pună pe ăștia să le facă poze. «Dom’ne, l-am ofertat!». Îl vrei pe unul, plătește clauza de reziliere dacă ești federație serioasă”. :))))))))))))))))))))))))))))))

yeti9999
yeti9999  •  07 Noiembrie 2022, 23:37

sa joace cu prodanca ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close