FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Anamaria Prodan, despre situația fără ieșire a unui internațional: „Cine să dea 2 milioane de euro pe el?”

Fundașul Cristi Manea (23 de ani) se antrenează singur în această perioadă. Agentul Anamaria Prodan nu crede că vreun club va plăti suma dorită de Apollon. +49   FOTO
Fundașul Cristi Manea (23 de ani) se antrenează singur în această perioadă. Agentul Anamaria Prodan nu crede că vreun club va plăti suma dorită de Apollon.

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2020 19:41 / Actualizat luni, 24 august 2020 21:56

Fundașul Cristi Manea (23 de ani) se antrenează singur în această perioadă. Agentul Anamaria Prodan nu crede că vreun club va plăti suma dorită de Apollon. 

Cristi Manea a fost cumpărat de Apollon în 2015, de la Viitorul, dar nu a jucat niciun meci în Cipru. A fost constant împrumutat, la Mouscron, CFR Cluj și FCSB. La finalul fiecărui sezon, fundașul dreapta trece prin același calvar. E nevoit să se antreneze de unul singur, până când Apollon îi găsește un nou club. Impresarul Anamaria Prodan crede că situația actuală este una fără ieșire. 

Anamaria Prodan: „Cum să dea cineva 2 milioane de euro?”

„La Cristi Manea e o situaţie foarte ciudată, nimeni nu a ştiut când a plecat, unde a plecat. Cum să dea cineva 2.000.000 de euro acum pe Manea? De 2.000.000 de euro iei un jucător de echipă naţională, care joacă şi legat la ochi tot campionatul. Dacă Manea se antrenează singur până în octombrie şi îl iei, îţi mai trebuie şase luni până îl pui pe picioare”, a declarat Anamaria Prodan la Pro X. 

Anamaria Prodan, despre situația fără ieșire a unui internațional: „Cine să dea 2 milioane de euro pe el?”

VIDEO. EXCLUSIV Anamaria Prodan, dezvăluiri din perioada lui Gigi Becali în închisoare

Citește și alte știri despre Anamaria Prodan: 

Anamaria Prodan a glumit pe seama noului antrenor de la Viitorul: „Al meu a arătat mai mult până acum decât Ruben de Constanța”

Anamaria Prodan, invidioasă pe noul transfer realizat de Dinamo: „Nu am știut că pleacă, aș fi fost grămadă pe el”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
zorrozabal
zorrozabal  •  25 August 2020, 08:27

Gura pacatosului adevar graeste!Ce vrea sa zica tzatza Anica lu Prodan?Ca daca pe Manea-care la europeanul de U21 a fost apreciat de ziaristii straini ca fiind cel mai bun jucator din echipa Romaniei-nu da nimeni doua milioane,dar pe Man-care nici nu s-a vazut pe teren la acel turneu-cum sa dea cineva douazeci de milioane?!Ca ce,daca era bun ce nu il lua nea GG,cu 50 de mii?Eee!

parpalache
parpalache  •  25 August 2020, 08:10

Slujnica lui Becali-care supraliciteaza marfa lui Becali-nu o fi vazut campionatul european de tineret?Si daca l-o fi vazut,nu o fi vazut si ca cele mai mari note din echipa Romaniei-date de ziaristii straini,nu de GSP-le obtinea...fundasul dreapta Cristian Manea?Dupa regula de 3 simpla,daca ea-slujnica lui Becali-isi pune poalele in cap pe toate posturile-ca Man-care a fost invizibil pe teren-face douajde milioane-de euro,nu de ***-dar Manea, cat sa coste,daca a obtinut notele cele mai bune?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

520143398153430
Pavel Radu  •  25 August 2020, 08:09

Mâine , poimâine.....sigur va declara ca ea l-a adus pe Messi la Barcelona ......Aniță......ajunge ca devii penibila !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează