FOTBAL  »  Superliga  »  RELAȚIE

VIDEO EXCLUSIV Cum bloca fosta soție transferul lui Claudiu Răducanu: „Nu puteam să semnăm nimic din cauza ei”

Claudiu Răducanu și fosta lui soție +49   FOTO
Claudiu Răducanu și fosta lui soție

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 09:14 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 11:02

Anamaria Prodan (47 de ani) a dezvăluit la GSP LIVE ce probleme a avut de-a lungul carierei cu fosta soție a lui Claudiu Răducanu (44 de ani), Alice.

Agentul de jucătorul Anamaria Prodan a povestit că aceasta dorea mereu să vadă contractele fostului atacant și asta îi cauza probleme în negocierile pentru transferul fostului jucător de la Steaua.

„O soție de fotbalist cu care am avut probleme? Cea a lui Claudiu Răducanu! Și am avut dreptate. Eu l-am transferat în Cipru (n.r- Nea Salamis, în 2007.). Îmi aduc aminte... Pfai, era o nebunie! Nu puteam să semnăm nimic, trebuia să trimită soției contractul. Ea nu-l lăsa acolo... Am spus «Stop! Soția nu este avocat. Poate să discute cu tine, ceea ce e firesc. Dar ea nu poate să știe mai bine cum se face un contract și nu poate să-ți ceară ție contractul ca să facă modificări pe el!» Fiecare trebuie să își știe locul. Cele mai multe dintre soții nu fac nimic. Stau acasă, fac curat și au grijă de copii și de fotbalist. E menirea lor”, a spus Anamaria Prodan la GSP LIVE.

  • Claudiu Răducanu a cunoscut-o în 1999, într-un bar din Craiova, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit.
  • Pe 13 mai 2009, Tribunalul a pronunţat divorţul, iar fostul atacant le-a acuzat pe fosta soție și mama acesteia că i-au luat toți banii strânși din fotbal.
  • În februarie 2019, Claudiu Răducanu a câștigat procesul și a încasat bunuri și bani în valoare de un milion de euro.
  • Cumpărat cu 200.000 de euro de la Extensiv Craiova în 2000, Claudiu Răducanu a fost vândut de Steaua după 4 ani la Espanyol, cu 1,5 milioane de euro.
  • Fost golgeter în Liga 1, Răducanu a strâns 11 meciuri în La Liga, unde a marcat 3 goluri.

VIDEO Anamaria Prodan, contre cu soția lui Claudiu Răducanu: „Am spus «Stop!»”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Ultima piesă din puzzle » Omul cu care Contra vrea să închidă transferurile pentru acest sezon. „Câinii” au concurență

A început revolta la un club din Liga 1! Fanii cer demisia conducerii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  18 Octombrie 2020, 17:39

La cat de prost era ala, nu ma mir ca sotia nu avea incredere in i ntelectul lui!

valentindragobete
valentindragobete  •  18 Octombrie 2020, 09:52
Postat de Vlad Hartea pe 17 Octombrie 2020, 22:32

Asa este....fosta sotie a lui Raducanu nu este avocat, dar nici tu draga sotie-impresar !! Contractele nu sunt rodul mintii tale, ci ale avocatului pe care l-ai angajat la firma ta !! Nu mai prosti lumea pentru ca foarte multi s-au lamurit de capacitatile tale !!

Ce i-ai face tu lu' " capacitata " dar din păcate pentru tine, esti singur in baie !

demadrid_al
demadrid_al  •  18 Octombrie 2020, 00:50
Postat de cpt.ahab pe 17 Octombrie 2020, 11:22

Să presupunem că un bărbat ar fi spus aceste lucruri: "Fiecare trebuie să își știe locul. Cele mai multe dintre soții nu fac nimic. Stau acasă, fac curat și au grijă de copii și de fotbalist. E menirea lor”. Vă dați seama cum ar fi arătat titlul gesepist? "Incredibile derapaje sexiste și misogine ale lui X". Că așa-i activismul neomarxist: cu dublu standard în toate!

CONFORM AFIRMATIILOR..***..SI EA E IN ACEIASI CATEGORIE.. LA CASATORIE.. DOAR TUPEUL RASEI-***..A FACUT DIFERENTA :))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează