FOTBAL  »  Superliga  »  IMPRESAR

Anamaria Prodan, detalii picante din cariera de agent: "Mă sfătuiesc cu jucătorii mei și când își fac prietene, se căsătoresc sau fac copii "

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 16:31

Anamaria Prodan, unul dintre cei mai în vogă impresari din România, a acordat un interviu în care a vorbit despre începuturile sale în cariera de agent, dar și despre cum reușește să gestioneze relațiile cu jucătorii pe care îi impresariază. 

"Acum mi se pare o chestie ușoară ceea ce fac. Mi-a fost teamă la început, nu știam cum să reacționez atunci când nu-mi convenea ceva. Când am fost calmă, bărbații au încercat mereu să fie cu un pas în față.

Uite, eu sunt Anamaria Prodan, voi în România nu aveți un manager complet, care să știe o limbă străină, care să știe ce înseamnă un contract, care să-ți fie foarte apropiat.

Din 2006, niciun jucător pe care l-am impresariat nu a fost păcălit de cluburi! N-am lăsat pe nimeni să-și bată joc de jucătorii mei. Conducătorii mă știu, suntem cei mai buni prieteni, avem petreceri împreună, dar nimeni nu trece peste jucătorii mei! Mă sfătuiesc cu jucătorii mei și când își aleg prietenele, când se căsătoresc sau când fac copii. Iubitele de fotbaliști nu înțeleg că această viață este foarte grea", a declarat Anamaria Prodan, la TV Telekom Sport. 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
adwd
adwd  •  07 Februarie 2018, 19:46

mai nou comentariile la adresa anei de pe gsp sunt trei puncte

balauru48
balauru48  •  07 Februarie 2018, 18:59

Prostie pura! Varianta feminina a lui Becali din Pipera.

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Februarie 2018, 18:38
Postat de fcsbsibklinadn pe 07 Februarie 2018, 17:09

nu ai asculta Ana pe astia de comenteaza aici, fi in continuare profesionista forza steaua

Din poza se vede ca e cum zici. Si abordeaza subiecte profesioniste .Cu jucatorii ei.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează