FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT

Dinamo - Hermannstadt. FOTO Anamaria și Rebecca Prodan, prezente pe Arena Națională! Cum au reacționat la golul încasat de Dinamo

Anamaria Prodan (47 de ani) e în tribunele Arenei Naționale la meciul dintre Dinamo și Hermannstadt. +4   FOTO
Anamaria Prodan (47 de ani) e în tribunele Arenei Naționale la meciul dintre Dinamo și Hermannstadt.

Articol de - Publicat luni, 24 august 2020 21:41 / Actualizat marti, 25 august 2020 15:10

Anamaria Prodan (47 de ani) și Rebecca, fiica sa care face parte din conducerea lui Hermannstadt, au fost prezente în tribunele Arenei Naționale la meciul sibienilor cu Dinamo, scor 1-1. 

  • Pentru a evita un conflict de interese între meseria de impresar și rolul de finanțator în Liga 1, Anamaria Prodan i-a oferit responsabilitatea conducerii clubului Hermannstadt, cel puțin pe hârtie, fiicei sale Rebecca.

Anamaria Prodan e aproape de Hermannstadt. Impresara nu ratează nicio partidă a protejatului ei, Ruben Albes. Astăzi, a urmărit duelul cu Dinamo din tribuna oficială a Arenei Naționale, alături de fiica sa Rebecca și de alți oficiali sibieni. La golul de 1-0, marcat de Jo Santos în minutul 32, Anamaria a tresărit de pe scaun și s-a felicitat cu toți cei prezenți în lojă, apoi a mângâiat-o părintește pe fata ei.

Anamaria Prodan, invidioasă pe Dinamo

Anamaria Prodan regretă faptul că nu l-a adus pe mijlocaș la Hermannstadt pe Vlad Achim (32 de ani): „L-au adus pe Vlad Achim, mie mi-a plăcut întotdeauna. Mi se pare un jucător foarte bun. Eu dacă aș fi avut posibilitatea să aduc 10 jucători din străinătate sau pe Vlad Achim, l-aș fi adus pe Vlad. Îmi pare rău că nu am știut că pleacă de la Hagi, că eram grămadă pe el. Mai ales că mi-a fost și jucător”.

Citește și alte știri despre Anamaria Prodan: 

Anamaria Prodan, invidioasă pe noul transfer realizat de Dinamo: „Nu am știut că pleacă, aș fi fost grămadă pe el”

Anamaria Prodan, despre situația fără ieșire a unui internațional: „Cine să dea 2 milioane de euro?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1621414144804093
George Dobrescu  •  25 August 2020, 09:10

Ceva de nedescris, Țața su fisa rebe sa conduca un club Sibiul un oras poate cel mai frumos din romania nu este in stare sa sustina o echipă de fotbal si o da pe mana cui o da Ce performanța sportivă ce rezultate la ce speră echipa asta ,ce își propune să realizeze dc sa fie susținută de suporteri ? Cum a fost posibil sa se ajunga aici ? Sa dam vina pe ziaristi de ce ? Ei ne dau ceea ce ne dorim adica nimic ,ideea după care lucrează presa este, nu conteaza ce se scrie atata timp cat si gura noastră mănâncă ceva

tataika
tataika  •  25 August 2020, 06:31

Nici o zi fara femeia palmier si familia manelista. raed krishan, un "jurnalist"...

1741476072741545
Iulian Vlaga  •  25 August 2020, 00:53

Mă nu mai cenzurați nimic când e vorba de această ***.Nu vă e rușine să o promovați?! Sibiul a luato la vale cu familia de blatiști.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează