FOTBAL  »  Superliga  »  REVELION 2021

FOTO Anamaria Prodan s-a pozat cu un star din Liga 1, chiar în seara de Revelion: „Cel mai bun! E și frumușel”

Anamaria Prodan (48 de ani) își petrece revelionul la Dubai. Cu câteva ore înainte de miezul nopții, impresara a postat o fotografie cu Damjan Djokovic (30 de ani), mijlocașul campioanei CFR Cluj. +49   FOTO
Anamaria Prodan (48 de ani) își petrece revelionul la Dubai. Cu câteva ore înainte de miezul nopții, impresara a postat o fotografie cu Damjan Djokovic (30 de ani), mijlocașul campioanei CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2020 20:17 / Actualizat joi, 31 decembrie 2020 20:44

Anamaria Prodan (48 de ani) își petrece Revelionul la Dubai. Cu câteva ore înainte de miezul nopții, impresara a postat o fotografie cu Damjan Djokovic (30 de ani), mijlocașul campioanei CFR Cluj.

Anamaria Prodan e la Dubai împreună cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a avut parte de o surpriză plăcută. S-a întâlnit cu unul dintre fotbaliștii ei favoriți din Liga 1, croatul Damjan Djokovic. Imaginea cu cei doi a fost postat de Ana pe contul de Instagram, cu descrierea: „Cel mai bun!”.

+45 FOTO

Anamaria Prodan și Djokovic, schimb de amabilități

În primăvara acestui an, Anamaria Prodan l-a lăudat pe mijlocașul campionei CFR Cluj: „Fotbaliștii în general sunt frumoși, sunt bărbați care arată bine, sunt fit în permanență, au și sclipirea aia. Asta a rămas de pe vremuri. Când ești fotbalist, ești altfel. De la CFR Cluj îmi place Damjan Djokovic. Ca fotbalist mă refer, că el e și frumușel”.

Dacă eu sunt cel mai frumos jucător din România, atunci Anamaria e cel mai frumos agent din România. Am cunoscut-o la Cluj, am avut plăcerea. E un impresar foarte bun, o domnișoară de treabă, știe lucrurile și e super fit, am numai cuvinte de laudă despre ea. Eu sunt deschis pentru colaborări, daca cineva poate să mă ajute, să îmi facă un jackpot
- Damjan Djokovic, mijlocaș CFR Cluj

VIDEO. De ce crede Anamaria Prodan că au divorțat fotbaliștii din „Generația de Aur”

Citește și alte știri despre Anamaria Prodan: 

FOTO Anamaria Prodan a lăsat-o mască pe Denise Rifai, când a început să calculeze valoarea bijuteriilor de pe mâini: „Pentru asta muncim”

Ce ar determina-o pe Anamaria Prodan să divorțeze de Laurențiu Reghecampf? Răspunsul imediat al impresarei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
4don
4don  •  07 Ianuarie 2021, 06:07

Nu știu cum puteți s o promovați pe femeia asta aproape in fiecare zi...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bubunika
bubunika  •  02 Ianuarie 2021, 06:23

Sunteti mai jos decat cancan si fanatik....Vai mama voastra de "jurnalisti"!

demadrid_al
demadrid_al  •  01 Ianuarie 2021, 22:53

DACA CINEVA DIN ANGLIA A CONFUNDAT O CU O ***? EU CE POT SA MAI REPLIC? :)))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează