FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Primele mutări făcute la Hermannstadt după semnarea actelor cu Anamaria Prodan

FOTO: Facebook @hermannstadt
FOTO: Facebook @hermannstadt

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 18:31

Anamaria Prodan a devenit membru în consiliul de administrație de la FC Hermannstadt. Agentul se va implica financiar la formația din Sibiu, iar primele mutări au fost deja făcute la club.

Hermannstadt a fost în pericol să nu ia licența din cauza problemelor financiare. S-a salvat pe ultima sută de metri, dar orizontul nu era tocmai optimist. Cooptarea impresarei Anamaria Prodan a fost oficializată astăzi, iar odată cu ea au fost confirmate și mai multe plecări. 

Iuliu Mureșan a plecat de la Hermannstadt

Președintele Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir, directorul departamentului de scouting, și-au reziliat astăzi contractele. Și mijlocașul portughez Afonso Taira a plecat de la club.

„A.F.C.Hermannstadt a reziliat astăzi pe cale amiabilă înțelegerile contractuale cu dl Iuliu Mureșan și cu dl Răzvan Zamfir. Pe această cale, FCH le mulțumește pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru tot suportul adus echipei noastre!”
- Comunicat Hermannstadt

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Revine Liga 1! LPF a anunțat programul etapei a 3-a din play-off și play-out » Când se joacă CFR Cluj - FCSB + care e primul meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
107991897552266
Piramidon Quijote  •  03 Iunie 2020, 19:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează