FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Șefii spanioli de la Dinamo, luați la rost: „De ce au luat echipa? Pentru pariuri?! Datoriile sunt foarte mari. Am văzut actele”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 16:42 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 17:01

Impresarul Anamaria Prodan (47 de ani) a fost prezentă la emisiunea GSP LIVE și a vorbit despre situația de la Dinamo și despre investitorii spanioli.

Agentul de jucători, care a vrut să se implice la Dinamo alături de Claudiu Florică, a spus că situația financiară de la club este complicată. Anamaria Prodan a spus că l-a întrebat pe Ruben Albes, antrenorul spaniol de la Hermannstadt, despre Pablo Cortacero și a spus că acesta nu a auzit de el.

Anamaria Prodan e ascultată de procurori pentru trucarea meciurilor: „Au fost luate măsuri de supraveghere tehnică, interceptare și înregistrare a comunicațiilor”

VIDEO Anamaria Prodan nu știe cine e în spatele lui Cortacero: „Nu înțeleg de ce nu vrea să apară”

„Nu știu cine sunt spaniolii de la Dinamo. Ruben Albes nu a auzit de ei, chiar l-am întrebat. Nici Contra nu-i știe. A fost ales antrenor, atât! Nu îi știe nimeni.  Am discutat și cu Borcea și spune că nu e el în spatele afacerii. Zicea că nu știe cine sunt. Eu aș fi mândră să fiu patron la Dinamo. Nu știu de ce se ascund. E un club mare. Eu ieșeam pe toate posturile naționale. 

La ce salarii se plătesc acum la Dinamo și la ce investiții se fac înseamnă că nu e cineva nebun... Asta înseamnă faliment fără dar și poate! Mă gândesc că tot îi găsești pe oamenii ăștia. Fondul de salarii de la Dinamo cred că e de 500.000 de euro pe lună. Trebuie să vină o lună în care să să dea banii. Dacă unul dă 500.000 de euro, plus ce a dat înainte, înseamnă că nu e nebun.  Trebuie să le dăm oamenilor puțin timp.  Cred că așteaptă ceva.  Dacă cineva plătește salariile luna asta, mai zice cineva ceva?

De ce au luat Dinamo? Vorbeam și eu cu lumea. Poate au luat Dinamo pentru pariuri. Dar ce bani să faci? Că Dinamo pierde meciurile. A, pierde meciurile și câștigă pariurile... Dar s-ar băga Contra la așa ceva? Și-ar distruge cariera pentru așa ceva? Am vorbit și cu nașul Contra și a zis că nu știe cine sunt. Zice «Vorbesc cu ei o dată la câteva zile, după antrenament».  E o situație ciudată având în vedere că acest club are datorii foarte mari. Cine și-a asumat chestia asta, e cu funia la gât. Eu și Claudiu Florică am văzut actele”, a spus Anamaria Prodan la GSP LIVE.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Încă un transfer la Dinamo! „Câinii” au adus concurent pentru Adam Nemec

Un idol al fanilor contestă îndepărtarea lui Ionel Dănciulescu din conducere: „Nu își avea rostul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (80)
dinamofurata
dinamofurata  •  08 Octombrie 2020, 05:13

Acești spanioli s-o fi gandit ca dacă investesc in fotbalul românesc vor avea de câștigat. GREȘIT ! În Romania daca cumperi arbtrii cum a făcut Sibiul, Craiova sau FC FCSB ajungi cel puțin in play-off. Altfel platești salarii degeaba unora care sunt mult peste mămăLiga 1 și te lupți la retrogradare. Cu astfel de arbitraje si Barcelona ar avea emotii la lupta pentru evitarea retrogradarii in Liga 1. Cum am mai spus, daca ne uitam pe un clasament facut de CIES Football Observatory, FCSB si Craiova sunt pe locul 7, la egalitate in Europa la numarul de minute pentru fiecare penalty. Ambele au un penalty la fiecare 290 de minute. Sunt detronate de echipe din Serbia, Grecia sau alte tari unde obiectivitatea arbitrilor poate fi pusa la indoiala. Sigur veti spune ca si ataca mai mult dar Real primeste penalty la 371 minute, Barcelona un penalty la 515 minute, Bayern unu la 519 minute. La polul opus Dinamo are 694 de minute / penalty , penultima din Liga 1. Numai sezonul asta Dinamo a fost privata de 3 penaltiuri (cu Hermannstadt, Botosani si UTA)in timp ce adversarele primeau penalty la prima incursiune in careu. Doresc multa sanatate miticilor, sa fure cat pot, dar sa stie ca sunt priviti cu dispret de cei din vest si pe buna dreptate. Si eu cand ma plimb prin Paris am grija la portofel si la telefon. Si nu de frica parizienilor !!!!

172733771109840
Vrabie Vasile  •  08 Octombrie 2020, 00:49

Parerea mea este ca a esti spanioli sunt oameni de afaceri de calitati ei au vazut ce suporteri de calitate are Dinamo si cu asa suporteri si cu 10 milioane de euro pe an pot scoate 20,30 pe an iar in cupe vor trece lejer chiar si de grupe.. Asta an de an si multi ani de acum incolo....

creeperno
creeperno  •  07 Octombrie 2020, 22:41

Rade ciob de oala sparta

Vezi toate comentariile (80)
Comentează