FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI

„Ești fake!” » Replica Anamariei Prodan, după atacul dur al soției lui Pîrvulescu: „Mă distrează! Sunt nr. 1 de departe”

Anamaria Prodan +49   FOTO
Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022 14:59 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 15:26

Anamaria Prodan (49 de ani) a reacționat după ce Ana Pîrvulescu, soția lui Paul, fotbalist la Academica Clinceni, a atacat-o printr-o serie de mesaje publicate în social media.

Implicarea Anamariei Prodan la Academica Clinceni părea certă. De altfel, fiica sa, Rebecca, cea care urma să fie șefa în acte, începuse deja să vorbească din noua postură, la îndemnul mamei.

Anamaria Prodan, acuzații grave în direcția lui Reghecampf: „Milioane de euro au dispărut din cont! Știți ce dosar am găsit?”
DIVORȚ
Anamaria Prodan, acuzații grave în direcția lui Reghecampf: „Milioane de euro au dispărut din cont! Știți ce dosar am găsit?”

Anamaria Prodan, arătată cu degetul: „Ești fake!”

În cele din urmă Anamaria Prodan s-a retras din proiect, la fel cum a făcut-o și Florin Dobrescu, cel care urma să fie principalul investitor. Ana Pîrvulescu, soția lui Paul, fundaș stânga la Clinceni, a avut ieri un mesaj dur pentru investitorii care au bătut în retragere

„Patronii de la TV sunt doar niște gherțoi, care atunci când vine vorba să bage mâna în buzunar își dau demisia. Unde ați mai auzit așa ceva? La ei, totul este fake, de la titulatura de patron până la chestiile pe care și le pun pe ei, haine, bijuterii ceasuri”.

Anamaria Prodan răspunde: „Mă distrează totul” 

Ieșirea nervoasă a Anei nu a rămas fără replică. Anamaria Prodan spune că întreaga situație o amuză și sugerează că numele ei nu ar trebui menționat, întrucât nu a fost legat oficial de clubul ilfovean.

„Mă distrează totul. Sunt nr. 1 de departe în absolut tot ce fac! Anamaria Prodan vinde incredibil de bine absolut orice. Ați văzut-o pe Anamaria Prodan pe acte la Clinceni? Când o vedeți, vorbiți despre subiect!

Salarii? Era echipa Anamariei, să achite Anamaria salarii? Hai să fim serioși”, a spus Anamaria Prodan, potrivit digisport.ro.

+45 FOTO

Academica Clinceni, în vrie 

Situația de la Clinceni după ce oamenii cu banii și-au retras sprijinul este una dramatică. Ilfovenii, aflați pe ultima poziție în Liga 1, au pierdut mai mulți jucători, în vreme ce alții refuză să se prezinte la reunirea lotului.

„Cred că mai am 5-6 de la prima echipă. Mulți și-au reziliat contractele, iar alții ar putea să revină dacă lucrurile se vor rezolva. Până acum, s-a plătit o singură primă, cea de la meciul cu Dinamo, dar din salarii nu am primit nimic. Situația este foarte complicată”, a declarat Adrian Falub pentru DigiSport.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Apel disperat din vestiarul lui Dinamo: „Renunț la două salarii, doar dați-mi drumul!”

Ploaia din Antalya a dat peste cap planurile echipelor românești » 3 amicale deja anulate, altul în pericol

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (25)
markksson
markksson  •  15 Ianuarie 2022, 10:51

"Sunt nr. 1 de departe". Posibil. Insa DE APROAPE se vede purul adevar.

380912830348081
Gogu Steriade  •  09 Ianuarie 2022, 06:23

A reușit sa devina cea mai antipatica femeie din țară Nu are nici pic de educație, nu mai zic de bun simț. O individa care trăiește în bula ei de megalomană, plina de aere de divă falsă, dar cu apucături de țoapă urbană.

gigelos
gigelos  •  08 Ianuarie 2022, 23:26

Tzoapa nr-ul 1 .

Vezi toate comentariile (25)
Comentează