FOTBAL  »  Superliga  »  PROIECT

Anamaria Prodan se implică din nou în fotbal: „Un vis îndeplinit! În curând!” » Clipul prin care a anunțat proiectul

Anamaria Prodan (50 de ani) a anunțat că va lansa școala de fotbal „Prodan & Iancu Academy”. Agentul de jucătorul a oferit detalii despre proiect. +36   FOTO
Anamaria Prodan (50 de ani) a anunțat că va lansa școala de fotbal „Prodan & Iancu Academy”. Agentul de jucătorul a oferit detalii despre proiect.

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 18:00 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 22:35

Anamaria Prodan (50 de ani) a anunțat că va lansa școala de fotbal „Prodan & Iancu Academy”. Agentul de jucători a oferit detalii despre proiect. 

Anamaria Prodan a stat o perioadă în „umbră”. Susține că în tot acest timp a pus la cale proiectul unei școli moderne de fotbal. Anunțul inițial a fost făcut pe contul personal de Instagram: „Un vis îndeplinit! În curând!”. 

+32 FOTO

Anamaria Prodan își face școală de fotbal

„Acesta e un proiect de suflet al meu. Am așteptat ceva timp până am considerat că pot face chestia asta pentru copiii noștri, că pot face o academie într-adevăr profi în sensul adevărat al cuvântului. 

Că pot aduce niște programe pe care cu sfințenie le urmează copiii academiilor mari din lume, celebre, că pot avea niște oameni care lucrează cu drag alături de acești copii, că pot face individualizare cu niște antrenori care într-adevăr ca fotbaliști au fost de un talent uluitor, iar acum la maturitate chiar au o dragoste aparte pentru fotba. 

Antrenori care și doresc din suflet să scoată generații de fotbaliști care știu să lovească mingea cum trebuie încă de la nivelul copiilor și juniorilor”; a spus Anamaria Prodan, potrivit Spynews

VIDEO. Clipul prin care Anamaria Prodan a anunțat noul proiect

Anamaria Prodan: „Un sistem ca în străinătate”

„M-am săturat și eu și noi toți cred să vedem fotbaliști care ajung în Liga 1, mulți dintre ei, care nu știu să stea în teren, care nu știu noțiuni de bază ale fotbalului și atunci ne întrebăm de ce fotbalul românesc redresează. 

Am hotărât alături de partenerii mei și de cei care s-au alăturat acestui proiect, și le mulțumesc din suflet că au crezut în mine și în ceea ce fac, să facem această academie. 

În câteva săptămâni va fi totul gata, am hotărât să investim, să facem terenuri unde copiii să nu-și rupă picioarele, genunchii, tendoanele. 

Am hotărât să facem un sistem ca în străinătate unde părinții să nu mai stea la gard, să se enerveze, să mai scoată o înjurătură când copilul greștește, chiar și în timpul meciului sau la antrenament. Ei nu vor avea ce să caute lângă gard, cu mâinile înfipte în gard. 

Părinții vor sta într-o cafenea unde vor putea vedea antrenamentul pentru că vom muta camere pe teren și vor putea vedea tot antrenamentul din această cafenea unde servesc ceva, beau o cafea și își așteaptă copiii dacă într-adevăr vor să-i aștepte”, a concluzionat Anamaria Prodan.

De-a lungul anilor, Anamaria Prodan a fost implicată la mai multe formații de fotbal, Universitatea Cluj, Hermannstadt și o tentativă la Academica Clinceni.

VIDEO. Ce a răspuns Anamaria Prodan când a fost întrebată la GSP Live dacă Reghecampf a trucat meciuri pentru pariuri: „L-am învățat: «Nu ai voie să te aibă cineva la mână»”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Haiducia FRF: ia de la cluburi ca să protejeze arbitrii, nu și fotbaliștii! » „Au ajuns să facă afaceri pe spatele cluburilor?”

Interes din Serie A pentru titularul de la CFR Cluj: „Îl urmăresc cluburi importante”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
k.uba
k.uba  •  04 Februarie 2023, 10:01

Echipamentul este Gucci iar toate antrenamentele se tin pe ritm de manele.

paolo12
paolo12  •  04 Februarie 2023, 05:48

Bine ca și-a făcut echipament.

vasileroaita
vasileroaita  •  03 Februarie 2023, 23:13

Dacă ești deștept, cu copiii poți face bani. Nu exagerat de mulți, dar.., mulți! Este o piață neglijata aici.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează