FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Anamaria Prodan şi-a dat demisia de la U Cluj: "Mă temeam pentru viaţa mea!"

Articol de - Publicat miercuri, 03 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 03 octombrie 2012 12:39

Anamaria Prodan, preşedinta Universităţii Cluj, şi-a anunţat ieri seară demisia, la mai puţin de 4 luni de la numirea în funcţie, acuzînd că a fost ameninţată cu moartea


La mai puţin de patru luni de la sosire, Anamaria Prodan a decis să părăsească "şepcile roşii". "Nu mai rezistam şi nu mai suportam situaţia de la Universitatea. M-am săturat să fiu luată la mişto de toţi netrebnicii care şi-au făcut imagine pe spatele Universităţii. Ei n-au înţeles un lucru: nu o luau pe Anamaria Prodan la mişto, ci se luau pe ei! Şi-au bătut joc de suporteri, de jucători, de toată lumea. Asta e. Să se descurce de unii singuri, eu am încercat să fac tot ce a fost omenesc pentru a scăpa această echipă de la moarte. Şi-au dorit să ajungă lîngă Universitatea Craiova şi Poli Timişoara. Mai au puţin şi o să se întîmple şi asta!", a declarat Anamaria.

Soţia lui Reghecampf a acuzat neimplicarea autorităţilor locale. "M-am rugat de toţi cei de acolo zile întregi să încercăm să salvăm această echipă, dar nu au vrut deloc să mă ajute! Le mulţumesc tuturor celor care au încercat totuşi să facem ceva la Universitatea Cluj şi îmi pare rău pentru cei care au rămas să se lupte cu morile de vînt. Este un război, o întreagă nebuloasă care nu se va rezolva niciodată!", a mai spus fosta preşedintă a "şepcilor roşii". Aceasta a precizat că a luat această decizie după ce a primit ameninţări cu moartea: "Mi-era frică să nu mă omoare lumea! Ce se întîmplă la Cluj e zona crepusculară".

"Nu a făcut nimeni ce am făcut eu pentru Universitatea Cluj. Am pierdut banii familiei mele şi am făcut mai mult decît Hristos pe Pămînt pentru ei!"
Anamaria Prodan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  03 Octombrie 2012, 21:22

Hai baieti ca ati scapat de paparuda.Erati de risul curcilor ! acum cine vrea sa se ocupe de "simbol" !!!

mihnea80
mihnea80  •  03 Octombrie 2012, 20:29
Postat de ale20 pe 03 Octombrie 2012, 13:57

Ai facut mai mult decat Hristos pe pamant??? nu ti-e frica de Dumnezeu sa te compari cu El???? mi-ar fi jena in locul tau!!!!!

Femeia asta nu are rusine, deci poti sa te astepti la asemenea declaratii. Ea probabil se vede "icoana intr-un altar sa o pui la inchinat". Scuza lamentabila "am plecat ca am fost amenintata", ascunde de fapt incapacitatea ei de manager de club, incapacitatea de a relationa cu oamenii din jurul ei. S-a certat cu absolut toata lumea, pentru ca e si va ramane o mahalagioaca fudula.

exorientelux
exorientelux  •  03 Octombrie 2012, 20:20
Postat de acar pe 03 Octombrie 2012, 15:20

o bate dumnezeu,o pamblicara notorie ,si putem ridica piatra si sa o aruncam

Una e sa-si bata joc de noi si altceva e sa-si bata joc de Hristos , sa ia in deradere credinta oamenilor. Prin afirmatia acea mizerabila, Prodan a demonstrat pentru a mia oara ca e o femeie lipsita de educatie si de un minim de decenta verbala.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează