FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anamaria Prodan și Marcel Pușcaș prevăd un viitor sumbru la Dinamo: „Spălare de bani, pe scurt” + „Clubul se va întoarce la Negoiță”

Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo
Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 12:18 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 12:46

Situația financiară de la Dinamo este alarmantă. Fondul de investiții reprezentat de Pablo Cortacero întârzie să aducă banii promiși, iar datoriile se adună.

În acest context, Marcel Pușcaș și Anamaria Prodan au pus la îndoială intențiile șefilor de la Dinamo, despre care spun că nu au fost verificați așa cum ar fi trebuit.

Marcel Pușcaș: „Nu s-a schimbat nimic la Dinamo”

„«El nuevo Dinamo» e tot vechiul «New Dinamo». Nu cred că s-a schimbat nimic. Mă mir că nu există interesul factorilor de răspundere, o eventuală sesizare a Federației: care este sursa banilor acestor investitori spanioli? 

Eu am auzit de pe stradă că ar fi un fond de investiții care nu ar fi reglementat și recunoscut în nicio țară europeană. Lucruri de genul atrag alte probleme. Spălare de bani, mai pe scurt. Nu știu dacă e adevărat, sper să nu fie, dar totuși ar trebui făcut un control. Acest fond de investiții care vrea să resusciteze clubul Dinamo ar trebui verificat”, a declarat Marcel Pușcaș la PRO X.

Anamaria Prodan: „Care o să fie groparul lui Dinamo?”

Pe lista persoanelor reticente cu privire la intențiile investitorilor spanioli s-a adăugat și impresarul Anamaria Prodan. În direct la PRO X, aceasta a spus:

„Eu cred că Dinamo nu va avea o soartă bună, dacă nu aduc urgent banii. Acest club se va întoarce la Negoiță dacă nu își va primi banii. Ceea ce mi se pare fabulos este că a permis ca acești spanioli să aducă jucători cu 30.000 euro salarii pe lună, dar nimeni nu a putut să se gândească: «Dar dacă oamenii ăștia nu aduc banii? Îmi pun clubul înapoi în brațe și eu cum îl susțin? Eu mă duc în faliment». Până la urmă, care o să fie groparul lui Dinamo?

De ce în Spania nimeni nu îți permite să cumperi un fotbal până nu te verifică la sânge, dacă ești solvabil sau nu? De ce LPF și FRF au lăsat să se întâmple așa ceva? Fără cuvinte. Dai un club pe mâna unui nimeni, că nu-i cunoaștem, nu știm cine sunt. Ei, săracii, poate sunt bine intenționați, dar dacă nu faci o verificare să vezi cine cumpără Dinamo, una dintre emblemele fotbalului românesc și dai clubul de pe o oră pe alta și vine acest om și îți ridică bugetul la 800.000 euro / lună salarii înseamnă că noi toți avem vina asta”.

Niciun străin serios nu investește serios în fotbalul românesc. Nimeni nu va face acest lucru. Decât oamenii care pe baza unor garanții mai mult sau mai puțin valabile cer credite la bănci. Știți vreun străin serios care să fi investit în fotbalul românesc în ultimii 30 de ani? Probabil praful se va alege de pe urma spaniolilor și ne vom potoli - Marcel Pușcaș

4 înfrângeri la rânda strâns Dinamo în campionat, în cele 8 etape jucate

VIDEO. Dănuț Lupu nu vede un viitor bun pentru Dinamo: „E faliment! Au minimum 1,5 milioane de euro datorii și n-au adus un euro de trei luni”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Șefii lui Dinamo bat din poartă în poartă! Au ajuns să se împrumute ca să acopere cheltuieli curente, inclusiv pentru deplasare la meciuri!

Borja Valle, cel mai bun dintre nou-veniții de la Dinamo » Ce spun cifrele despre celelalte transferuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
creeperno
creeperno  •  04 Noiembrie 2020, 22:44

S-a facut campionat de 16 caci am fi putut da in judecata frf si lpf la tas si fifa daca ne retrogradau cu meciuri in minus si castigam 100% procesul

tatastrumf1
tatastrumf1  •  04 Noiembrie 2020, 19:24
Postat de blackknight pe 04 Noiembrie 2020, 16:10

locul retrogradabil o sa se rezolve relativ repede. stiu ca fotbalul e un sport complicat pt tine, dar nu poti face in 2 saptamani o echipa din jucatori care nu s-au vazut in viata lor. da, la dinamo merge destul de incet, dar se va rezolva! si daca nu eram furati ca-n codru altfel stateau lururile chiar si acum...

Se va rezolva 100% ! ... Facem campionatul de 18 echipe pentru voi si gata, s-a rezolvat ! Apoi de 20, si tot asa !

hazdrubal22
hazdrubal22  •  04 Noiembrie 2020, 17:13

Lupta Biden!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează