FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Anas Tahiri, primele declarații ca jucător al CFR-ului » Cum se descrie, ce obiectiv are + mesajul pentru fanii campioanei

Anas Tahiri, CFR Cluj // foto: captură Facebook
Anas Tahiri, CFR Cluj // foto: captură Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 12:08 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 12:24

Anas Tahiri (26 de ani), unul dintre jucătorii transferați de CFR Cluj în această vară, a oferit primele declarații din postura de jucător al campioanei României.

Mijlocașul ofensiv belgian cu origini marocane s-a declarat foarte fericit de transferul la CFR Cluj, o echipă pe care oricine urmărește fotbalul ar trebui să o cunoască, potrivit spuselor sale.

Tahiri a acceptat să se descrie pentru fanii care nu sunt familiarizați cu el și a anunțat ce obiective individuale și colective și-a trasat la CFR.

Anas Tahiri, noul fotbalist de la CFR Cluj, despre...

... transferul la CFR: „Mă simt foarte bine, sunt foarte fericit să fiu aici, alături de voi. Sper că acest sezon va fi unul bun pentru noi toți. Știam deja despre CFR Cluj, dacă urmărești fotbalul, cred că cunoști echipa. Chiar și prietenii mei au fost fericiți atunci când le-am spus că voi juca aici, Știu că este un club mare, sunt foarte fericit să fiu aici”.

... obiectivele sale și ale echipei: „Sper că ne putem califica în grupele Champions League, ar fi foarte frumos. Eu vreau să joc cât mai mult posibil, să performez. Sper că voi reuși”.

... calitățile sale: „Ca fotbalist, cred că sunt tehnic. Îmi place să joc îm combinații cu colegii mei, îmi place să ofer ultima pasă pentru atacanți, asta voi încerca să aduc la CFR”.

... cum l-au întâmpinat fanii și ce mesaj are pentru ei: „Am primit deja câteva mesaje pe Instagram de la fani, mă întrebau dacă vin, dar nu puteam răspunde. Sper să le aduc fericire!”

Prezent la cantonamentul lui CFR Cluj din Austria, reporterul GSP l-a urmărit atent pe Anas Tahiri, folosit de Marius Șumudică în amicalele cu FC Wels (4-0) și Ludogoreț (1-1). 

Reporterul a remarcat că Tahiri e un „număr 8”, un mijlocaș de ambele faze. Tehnic și prezent în joc, Anas e încă lipsit de curajul de a-și asuma acțiuni importante, joacă cel mai des „la siguranță”, cu pase scurte în lateral și în spate, ca să nu piardă mingea.

Eu consider că am adus un jucător bun, e vorba despre Tahiri. Poate face diferența. Când l-am urmărit, eu nu am crezut că a venit la echipa asta. Nu am crezut! Știam că Besiktas a vrut să plătească pentru el o sumă de bani acum 2 ani, în 2019, și nu s-au înțeles cu echipa din Olanda să îl aducă. Uite că Marian Copilu (n.r. - președintele echipei) a reușit să îl aducă!

- Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

VIDEO. Marius Șumudică, după ce CFR Cluj a remizat cu Ludogoreţ, scor 1-1, într-un meci amical

Mai multe știri despre CFR Cluj:

Cum arată CFR Cluj cu Marius Șumudică pe bancă: 4 concluzii despre jocul campioanei » Șumudică nu-și menajează jucătorii: „Treziți-vă, că nu sunteți Xavi și Iniesta!”

Portretul noului jucător de la CFR Cluj! Cum l-a caracterizat fostul antrenor pe fotbalistul lui Șumudică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează