FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO, AZI , ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Anca: "CFR a bătut mereu Dinamo la Cluj, mă aştept să fie la fel şi azi!" ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Fostul atacant al lui CFR Cluj, Adrian Anca, se arată încrezător într-un rezultat favorabil pentru feroviari în faţa lui Dinamo, dar mărturiseşte că nu îşi explică evoluţiile sub aşteptări ale echipei antrenate de Andrea Mandorlini în ultimele două etape din campionat.

"Sper să bată băieţii, eu sînt cu ei şi mă aştept să facă un meci bun contra lui Dinamo. Acasă i-am bătut mereu, fie că erau campioni sau nu! O singură dată cred că am făcut egal, în rest nu am avut milă! E adevărat că şi ei ne-au învins aproape de fiecare dată în Ştefan cel Mare, dar la Cluj le va fi mult mai greu.

Am văzut că în jocul lui CFR au apărut mici probleme, dar cred că vor găsi modalitatea de a trece peste momentele mai puţin fericite de după partidele cu Steaua şi Oţelul. Cînd am văzut cum joacă la Urziceni, eram sigur că vor defila în campionat!

Lupta pentru titlu pare că se va duce spre ultimele etape, poate chiar pînă în runda finală, aşa cum a fost şi în sezonul în care noi am cîştigat. Am vorbit cu Dică, vrea să facă un meci mare dacă joacă, am încredere în el şi sper să îşi arate valoarea. Dacă nu, Deac e un fotbalist pe care contez!", a spus Anca pentru gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  13 Martie 2010, 18:36
Postat de adialyssa pe 13 Martie 2010, 17:09

anca dute fato la coafor sa arati bine la matineu in b

va bate dinamo inseara asta

 •  13 Martie 2010, 17:27
Postat de pe 13 Martie 2010, 14:46

anca, culca-te tata ca ai meci dimineata la 11 in liga a-3-a.

unde se pate viziona ciuj- dinamo inafara de digi sport

moarte_cerebrala
moarte_cerebrala  •  13 Martie 2010, 17:11
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

eu stiam ca exista barbati care sunt gay dar acuma si cainii?:O eu zik ca batem cu 1-0 RESPECT ANCA SI MULTUMIM PT TOATE GOLURILE CARE LEA-I DAT REMEMBER CFR 4-2 DINAMO

Vezi toate comentariile (11)
Comentează