LIGA 1  ·  GAZ METAN MEDIAŞ

Anchetă internă » Mulţescu îşi acuză staff-ul de amatorism, după ce Cojocnean s-a accidentat din nou

Articol de — Luni, 01 Aprilie 2013, 00:00

Accidentat în minutul 8 al meciului cu Gloria Bistriţa, din prima etapă a minireturului, mijlocaşul Sebastian Cojocnean a fost diagnosticat cu ruptură musculară la coapsa piciorului stîng, motiv pentru care a revenit la antrenamente abia în urmă cu o săptămînă, cînd a primit avizul echipei medicale.

Introdus în minutul 60 al jocului cu FC Braşov, fotbalistul a fost înlocuit după doar un sfert de oră din cauza unei recidive. La finalul confruntării, tehnicianul Gheorghe Mulţescu s-a luat de medicul echipei, fostul fotbalist Călin Tîrnăvean.

"Este inadmisibil ce s-a întîmplat, iar echipa medicală va avea cu siguranţă cîteva răspunsuri de dat pentru că este a treia oară cînd se întîmplă aşa ceva. La fel au stat lucrurile în Antalya, a mai fost o situaţie în prima etapă, iar acum din nou. Nu este în regulă, iar eu am pierdut o schimbare pentru că nu a fost recuperat Cojocnean", a afirmat tehnicianul Gheorghe Mulţescu.


"Au fost reprize total diferite. În prima parte am ratat 5 ocazii rarisime, iar în partea secundă am fost nevoiţi să ne apărăm după ce Vali Negru şi-a pierdut minţile şi a luat cartonaş roşu"
Gigi Mulţescu, antrenor Gaz Metan Mediaş


7 puncte în 5 meciuri a adunat Gaz Metan cu Mulţescu pe bancăCât de departe ieşim din casă, ca să nu primim amendă? Poliţia răspunde la 10 întrebări

Libertatea

Comentarii (3)

mexesblue  •  01 Aprilie 2013, 16:17

Jucatori de liga c ce sunte- ti mai ales voi romanii de la medias jucati toata ziua la pariuri si umblati in discoteci si restaurante in loc sa va antrenati de aceea sunteti asa jos in clasament . Ce bine era in b acolo cel putin am mai vazut ceva fotbal din partea celor care au promovat cu gazu . P s succes la pariuri jucatori de paie ce sunteti

demolarii  •  01 Aprilie 2013, 10:12

Cand spui Horoba presedinte, spui amatorism......a fost mana drepta a Lordului, a invatat cateva smecherii, dar nu a invatat ce inseamna caracter si munca..........adica elementele definitorii ale profesionistului.

vladutz13  •  01 Aprilie 2013, 01:22

Schimbati doctorul si gata ca nu e fotbalist sa se duca la TAS

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 MotoGP, Documentar

Marc Marquez

Digi 2
19:00 Rezumat

Golurile lunii martie

Digi 4
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Rezumat

Magazinul Ligii Campionilor

Digi 3
Program TV complet

Liga 1