FOTBAL  »  Superliga  »  ANGLIA / CHELSEA

Anchetati

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2007 00:00

Terry, Ashley Cole si Sidwell sint acuzati ca au agresat un fotoreporter. Incidentul s-a produs in zorii zilei de luni, in fata barului londonez Vingt Quatre, unde John Terry, Ashley Cole si Steve Sidwell sarbatoreau victoria obtinuta cu Chelsea in fata lui Bolton (1-0). Cei trei jucatori ai albastrilor tocmai iesisera din incinta localului cind un fotograf si-a indreptat aparatul sprei ei, tragind citeva cadre. Enervat, Terry l-a intrebat cit va cistiga din vinzarea pozelor si i-a propus o suma cu 100 de lire sterline mai mare ca sa renunte. Fara succes.

Vazind ca fotoreporterul refuza tirgul, vedetele lui Chelsea l-au inconjurat. "Terry i-a oferit unui taximetrist 300 de lire sterline ca sa-mi ia camera, iar un altul din grupul lor mi-a rupt placutele de inmatriculare ale scuterului si mi-a aruncat casca pe jos", s-a plins victima, mentionind ca a scapat de agresori abia dupa ce a pus mina pe "mobil" si a sunat la politie. Proprietarul localului, un anume Alex Pierce, a confirmat conflictul, iar autoritatile au deschis o ancheta.

Tinta e Rijkaard

Potrivit cotidianului Daily Mail, iminenta numire a lui Henk ten Cate in functia de antrenor secund la Chelsea e doar prima mutare dintr-un plan care are drept tinta transferul atacantului Huntelaar si, in final, angajarea lui Frank Rijkaard ca manager. "In Olanda nu mai este demult un secret ca Rijkaard va parasi Barcelona in vara pentru a pregati apoi pe Chelsea. La Londra va colabora din nou cu Ten Cate, pe care l-a avut si la echipa catalana", a aflat ziarul insular. Iar prima achizitie ar urma sa fie Klaas-Jan Huntelaar, elevul ultimului la Ajax, care a refuzat deja o oferta de la Manchester United.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează