FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

O mare echipă europeană pregătește asaltul pentru Darius Olaru » Când se poate face transferul

Darius Olaru e decisiv la FCSB în acest sezon / FOTO: Cristi Preda
Darius Olaru e decisiv la FCSB în acest sezon / FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 19:23 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 20:22

Darius Olaru (25 de ani), căpitanul de la FCSB, rămâne o țintă importantă pentru Anderlecht, cea mai mare echipă din Belgia.

Anderlecht ar fi făcut o ofertă pentru Olaru, de 3 milioane de euro, refuzată de Gigi Becali, care vrea 7. Dar belgienii nu renunță și ar vrea să îl transfere pe internaționalul român la vară, potrivit voetbal24.be.

Planul lui Becali funcționează doar la primul meci » Nu-i poate ieși ce și-a propus la FCSB
FCSB
Planul lui Becali funcționează doar la primul meci » Nu-i poate ieși ce și-a propus la FCSB

Darius Olaru, căpitanul lui FCSB, rămâne pe radarul lui Anderlecht

Olaru e la cel mai bun sezon din carieră, e golgheterul Superligii și motorul celor de la FCSB, alături de Florinel Coman. Mijlocașul ofensiv a reușit 10 goluri în 21 de etape de campionat. 

În plus, are și două pase decisive. Cota lui Olaru e în continuă creștere și e cel mai bine evaluat jucător din Superliga. El are o cotă de 6,5 milioane de euro pe Transfermarkt.

Dacă ar ajunge la Anderlecht, ar fi al treilea jucător vândut de FCSB echipei belgiene, după Nicolae Stanciu și Alex Chipciu. Cumulat, cele două transferuri i-au adus lui Becali 12,7 milioane de euro. Anderlecht l-a luat pe Stanciu cu 9,7, iar pentru Chipciu a plătit 3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

În campionat, Anderlecht e pe locul doi, la 6 puncte sub liderul Royale Union.

Gigi Becali, despre Darius Olaru: „Nu e jucător de 30 de milioane de euro”

„Eu pe cine să vând, pe cine? De Tavi am spus și a căzut. Ce să își revină? Singurul e Coman, dar are clauză de 5 milioane de euro. Olaru e bun, dar nu e jucător de 30 de milioane. Nu e! Nu e de Anglia. E de Italia, de Spania. Ce cotă să mai crească? Nu îi știm? Îi cunoaștem, știm ce joacă. 

Norocul meu e că nu îl văd echipele mari pe Coman, dar o să îl vadă. 5 milioane sunt bani de semințe”, a declarat Gigi Becali în fața jurnaliștilor, la casa sa din Aleea Alexandru.

VIDEO. Gigi Becali: „Olaru nu e jucător de 30 de milioane! Băi, tată, ce cotă să-i mai crească?! La revedere, știm ce poate”

Citește și:

Fotbalistul roș-albaștrilor e pe placul lui Gigi Becali: „Citesc din Biblie în fiecare seară, înainte de culcare”
FCSB
Fotbalistul roș-albaștrilor e pe placul lui Gigi Becali: „Citesc din Biblie în fiecare seară, înainte de culcare”
Zâmbete și voie-bună la FCSB: 3 detalii remarcate de GSP la antrenamentul de azi, din Antalya
FCSB
Zâmbete și voie-bună la FCSB: 3 detalii remarcate de GSP la antrenamentul de azi, din Antalya

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (21)
cornelconasu
cornelconasu  •  16 Ianuarie 2024, 17:10

Altă petardă ca si ultimele trimise în occident ! Acesti jucători ai lui Becali funcționează ...numai la fcsb și ...numai cu preparatorul fizic Neubert !!!! De ce oare ???!!! În altă ordine de idei, ANAD ar fi trebuit ca prin sondaj să facă controale doping la meciurile din Liga I !!! Dar acei oameni care primesc niște salarii babane, se limitează numai la ce primesc de la comisiile antidoping din străinătate , aici nu se bagă ca să nu strice ploile din Pipera și Ovidiu !!!!

parpalache
parpalache  •  16 Ianuarie 2024, 15:22

Când se poate face transferul?!Poate prin Turkie-„fieful”verilor *** și cât mai repede- ca daca Edy va face gafa sa-l„bage” la campionatul european-il vad cei de la Anderlecht și iar se lasa cu dosare penale-de data asta doar pentru tentativa de inșelaciune -(la ei-doar nu credeați ca și la noi)!Mai ales in meciul cu Belgia,ca bietul baiat, n-are nici o vina!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  16 Ianuarie 2024, 11:12

Amice, hai sa revenim la oile noastre! Acolo vom vedea pt cine bat clopotele... Pana atunci, pe cămile ca filmam, pe sub mese ca-n puscam !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează