FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone a făcut lista de cumpărături » Vezi cine vine şi cine pleacă de la Dinamo

Andreas Ottl
Andreas Ottl

Articol de - Publicat sambata, 08 ianuarie 2011 00:00

În această iarnă, Andone doreşte să îşi refacă lotul cu jucători pe care i-a urmărit în prima parte a campionatul şi spune că aşteaptă un răspuns pozitiv din partea lui Andreas Ottl, mijlocaşul lui Bayern

 

"Urmărim jucători care sînt liberi de contract sau pe care îi putem lua împrumut, cum este Ottl, un jucător pe care mi-l doresc. Am avut şi o discuţie cu preşedintele Nicolae Badea şi i-am comunicat ce jucători am nevoie. Vom vedea ce putem aduce", a spus Andone referitor la transferurile pe care vor să le facă alb-roşii.

Un alt jucător pe care Andone îl doreşte în Ştefan cel Mare este fundaşul Pandurilor, Vlad Chiricheş: "Am vorbit cu el şi mi-a zis că vrea să vină la noi. Sper să ne fie uşor să îl luăm avînd în vedere că este jucător aflat în coproprietate"

După Adrian Cristea şi N'Doye, Dinamo se va mai despărţi de încă patru jucători ceruţi de Mircea Rednic la Hazar Lankaran: Scarlatache, Păun, Muşat şi Predescu. Aceştia nu vor fi cumpăraţi definitiv de clubul azer, ci doar împrumutaţi.

Subiectul "Adi Mutu la Dinamo" nu putea să îi scape tehnicianului dinamovist, acesta spunînd că venirea lui Mutu în Groapă este foarte greu de realizat. "Sînt convins că s-ar găsi bani să vină Mutu la noi, dar la ce oferte are, nu cred că va accepta să mai joace în România", a punctat Andone.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
fcdinamobucuresti
fcdinamobucuresti  •  08 Ianuarie 2011, 15:12

iar se cearta suporterii echipelor de pe 6 si 7? lasati-o mai moale fratilor, suntem de mana a doua. atat dinamo cat si steaua. daca ajung sa joace atat de multe meciuri jucatori ca scarlatache, moti, margaritescu, bicfalvi, szekely, surdu, nicolita, e clar ca e bai mare la ambele echipe. asa ca inca o data, cearta asta nu are rost...se zvarcolesc in mormant sau pe unde or fi adevaratii jucatori ai ambelor echipe, cei de acum 10,20, 40 de ani. :(

imperator
imperator  •  08 Ianuarie 2011, 15:01
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

muohahahaha,te oftici nu? Ai pulsul la 200 cred,muohahaha

imperator
imperator  •  08 Ianuarie 2011, 15:00
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ahahahaha,in 2 ani va desfiintati,fac pariu,la fel si zbar-zbar...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează