FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone a pus punct subiectului săptămânii » Ce a decis în privința lui Nistor

Nistor rămâne, în continuare, căpitanul lui Dinamo
Nistor rămâne, în continuare, căpitanul lui Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 00:00

Andone a pus punct subiectului săptămânii, decizând ca unul dintre favoriții săi să continue a purta banderola.

Gestul lui Dan Nistor de a-și îndesa banderola în șort după ce i-a căzut de pe braț a fost un subiect comentat din plin, trecând în plan secund umilința "câinilor" la Mediaș, 0-4 cu Gaz Metan.

Cornel Dinu, legendarul lider al dinamoviștilor, a considerat drept "o rușine" numirea mijlocașului căpitan de echipă, însă Ioan Andone a fost ferm: "Nistor va fi căpitan pe mai departe. Am discutat cu el şi mi-a spus că gândul lui era să aducă banderola la marginea terenului, dar au fost 2-3 faze, mingea nu a ieşit afară şi a uitat de ea".

Tehnicianul a avut și o idee inedită: "O să-i propun domnului Negoiţă să punem căpitan la Dinamo când e ziua de naştere a cuiva. Când e ziua lui de naştere e căpitan şi e şi titular, deşi poate nu merită".

Nistor a fost contestat de către suporteri pe internet, nu se știe cum va reacționa diseară galeria din Peluza Cătălin Hâldan, mai ales că nu a existat o poziție oficială a ultrașilor.

Dar Ando i-a luat apărarea: "Îmi place mult Nistor, eu cred că e unul dintre cei mai buni jucători din România. Că joacă bine câteodată, iar câteodată prost, asta e, jucătorii sunt inconstanţi. Dar el joacă bine de când a venit la noi. Poate să joace şi mai bine, din păcate el este încă nepregătit. Totuși, aleargă peste 11,5 kilometri meci de meci. E o presiune mare, nu mai e la Pandurii".

Cum se apără antrenorul

Andone spune că rezistă la presiune: "Nu cred că se poate pune problema să nu prindem play-off-ul, dar trebuie să fim mai atenți la rezultate. Nu mă interesează zvonurile că voi fi dat afară, nu e un subiect pentru mine. Toți trebuie să înțeleagă că dacă nu construiești sănătos... Cumpărăm acum, repede, doi-trei jucători, le dăm 25.000 de euro salariu și poate luăm titlul. Dar nu cred că ajungem nici în grupele Europa League".

"Nu pierdem"

Trei ex-dinamoviști, plus antrenorul care a fost fotbalist în Ștefan cel Mare, se întorc ca adversari diseară. Zicu, Cordoș și Dobrosavlevici au evoluat în tricoul alb-roșu, la fel și Dan Alexa.

"Noi vrem să facem un meci bun și să forțăm obținerea cel puțin a unui punct. Dinamo vine după un rezultat nefast la Mediaș, nu-și va mai permite vreun pas greșit", a spus Alexa, fost elev al lui Andone, amândoi câștigând eventul în 2004. "Nu pierdem, acesta este obiectivul nostru", a comentat și Cordoș.

"Să fie clar: Nistor va rămâne căpitan! Sunt patru căpitani la Dinamo: Nistor, Palici, Filip și Rotariu, în această ordine"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Meciul cu ASA vine într-o perioadă tulbure. La noi se tulbură repede apele. La Mediaș am făcut o partidă proastă, care nu ne onorează"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează