FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone a răbufnit la conferință! L-a pus la punct pe Mutu: "Dacă nu știe care e treaba lui, îi spun eu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 noiembrie 2016 15:08

Situația de la Dinamo continuă să fie una complicată, iar relația dintre Adrian Mutu și Ioan Andone este tot mai tensionată.

Și la conferința de presă de azi, Andone a vorbit despre Mutu și despre relația cu Mutu și a spus că treaba acestuia nu e aceea de a schimba antrenorul.

"El e director general și iși face treaba. Are de învățat. Știe toată lumea că are de învățat și el o recunoaște. Nu-i nicio ceartă între mine și el. Am clarificat un lucru că se spunea că mă demite Mutu și că Mutu caută antrenor. Nu ma demite niciun Mutu pe mine. Și asta să fie clar. Subiectul e închis pentru mine. Nu mă interesează că se supără.

Eu răspund de rezultate în primul rând. Când e rău, eu sunt vinovat. Când e bine, echipa joacă bine. Datorită cui joacă bine? Datorită mie. Fiecare trebuie să își facă treaba. El are o organigramă, iar acolo scrie altceva, nu schimbarea antrenorului. Eu știu ce trebuie să facă el. Dacă nu știe, îi spun eu", a spus Andone la conferința de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
englezu
englezu  •  21 Noiembrie 2016, 10:02

Draga Ando, sunt alături de tine in disputa cu " Mutu-cocaina" ! Dar azi ai un meci f. important : trebuie să câștigi meciul cu CFR Cluj ! Ai un mare handicap - lipsa lui Vali Lazăr, cel mai în formă jucător, cântărește mult în economia jocului. Fă ceva, implica-te mai mult, dovedește că ești antrenor de "top-Liga I-a" ! Știu că ai multi jucători care nu merită să joace la brandul Dinamo, dar soarta ta depinde mult de Victoria de azi. Implica-te, strigă la ei, tipa, fă ceva, dar trebuie să câștigați azi ! Mult succes ! Hai Dinamo !!!

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Noiembrie 2016, 21:00

Presedintele CFR-ului dr Muresan conduce echipa .Dinafara ,discret. El aduce jucatori ( pana acum n-a dat nici un rateu), de bani ( e mai greu acum ,dar salariile sunt la zi!), nu are nici o treaba cu Miriuta. A fost presedinte si pe vremurile bune cand Ando era antrenor. Cam asta trebuie sa faca un presedinte.Mutu e un aventurier care habar nu are ce ar trebui sa faca .Cred ca nici Negoita nu stie de ce l-a adus.

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Noiembrie 2016, 20:56

Mai Ioane ai *imbatranit* degeaba.( vorba lui Geambasu). Nu se vede deocamdata nimic la ochii lui Mutu.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează