FOTBAL  »  Superliga  »  SE ŢINE DE CUVÎNT

UPDATE / Andone: "Am discutat cu Copos, dar nu am luat nici o decizie"

Ioan Andone, Andone, Rapid
Ioan Andone, Andone, Rapid

Articol de - Publicat marti, 25 mai 2010 00:00

Ioan Andone se ţine de cuvînt şi înainte să poarte discuţiile cu Dinamo tratează cu Rapid. "Fălcosul" nu vrea să încurce pe niciuna dintre echipe şi urgentează discuţiile pentru că doreşte să ştie cît mai repede unde începe pregătirile viitorului sezon, în Giuleşti sau în Ştefan cel Mare!

Încîntat de mîna forte a lui Andone, Copos este dispus să-i ofere antrenorului prerogative sporite prin funcţia de manager general. În plus, Copos îl ademeneşte pe Andone şi cu un salariul mai mare decît i-ar da Dinamo: 25.000 de euro pe lună, faţă de 20.000!

Visul lui George Copos este să-l convingă şi pe Dinu Gheorghe să se întoarcă în Grant şi să-i facă pe cei doi să lucreze împreună, lucru imposibil în acest moment din cauza lui "Vamă", care nu-l agreează pe Andone.


"Am negociat cu domnul Copos, chiar acum sunt cu dînsul. Nu am luat încă nici o decizie, ne vom mai întâlni de câteva ori şi abia apoi vom vedea ce se va întîmpla. Cu oficialii de la Dinamo nu m-am întâlnit ieri, aşa cum am spus, pentru că eu sunt antrenor sub contract cu Rapid. Chiar dacă s-a terminat campionatul, contractul meu expiră la finalul lunii", a spus Andone, conform Mediafax.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
 •  25 Mai 2010, 16:17

cine vrea 50 de dolari GRATIS pt a juca poker pe internet, detalii la id-ul de messenger : olo00002

 •  25 Mai 2010, 15:42
Postat de siremil pe 25 Mai 2010, 14:37

e corect si nicio si nici o .. deci nu mai comenta aiurea . Sper sa ramana nea Ando

siremil....tu esti suporter rrapidist si deci nu ai NICIO treaba cu limba romana.....mai documenteaza-te

 •  25 Mai 2010, 15:30

TrăieşteRomâneşte ... ca formulă de salut, ca manifest, ca atitudine, dar mai ales ca realitate. Intra pe : traiesteromaneste.ro

Vezi toate comentariile (11)
Comentează