FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI, SÂMBĂTĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP

Andone anunță revenirea lui Dinamo: "Avem lot de locurile 2-3" » Pe ce se bazează antrenorul + surpriza pregătită pentru meciul cu ACS Poli

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 16:33

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre situația echipei din Liga 1 și anunță revenirea "câinilor" pe primele locuri din campionat.

"Avem lot de primele două-trei locuri. Locul 7 nu e de Dinamo. Nu mă sperie poziţia ocupată pentru că mai sunt atâtea etape. Mai sunt 12 etape, în care se pun în joc 36 de puncte.

În plus, în tur toate partidele grele le-am jucat în deplasare. Acum, dacă suntem echipă puternică, le batem pe toate pe teren propriu", a spus Andone la conferința de presă de azi.

...despre meciul cu ACS Poli: "Va fi dificil la Timişoara, pentru că au jucat bine acasă cu formaţiile din faţă. Trebuie să repetăm jocul din partidele cu Astra şi Pandurii. Sunt convins că putem înscrie.

Ne lipsește un singur jucător, Gnohere, care are patru cartonașe galbene. În rest, tot lotul este valid.

I-a venit cartea verde lui Ceccarelli și este în lot. Este în regulă cu pregătirea fizică pentru că s-a pregătit individual în ultimele luni. A ieșit bine la toate testele fizice. Vom vedea care îi va fi poziția, fundaș dreapta sau fundaș central. În general, toți italienii sunt buni apărători pentru au în sânge asta".

...despre arbitraje: "Nu s-a întâmplat în istoria lui Dinamo să avem o perioadă atât de lungă cu greşeli împotriva noastră.  Au fost faze clare. Sper ca CCA să ia măsuri, astfel încât să nu se mai facă greşeli. Pentru meciul cu ACS Poli vreau ca niciuna dintre echipe să nu fie dezavantajată".

Dinamo - ACS Poli se joacă sâmbătă, de la ora 20:30 și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  04 Noiembrie 2016, 19:56
Postat de khal_37 pe 04 Noiembrie 2016, 18:50

Se bazeaza ca arbitrii nu vor mai avea curajul sa arbitreze corect pentru ca vor primi o corectie de la ca ca narii din pch sau de la steliano filip&co! La fiecare atingere se vor tavali pe jos in careu cersind( si obtinand, sarind toti pe arbitrii ca de obicei...lovituri de la 11 metri!) Sa ne reamintim sezonul 2010/2011 cu andone la carma si cu flierasii in barca...timonier borcica zis ,,dom perignon'', cand liderii penalty-urilor » "cateii" au primit cele mai multe lovituri de la 11 metri în acel sezon 11!!!! "Atenţie, în careu!". Adversarii lui dinamo ar fi trebuit avertizaţi înaintea confruntării cu miau miau, pentru că trupa lui andone e lider la capitolul "penalty-uri primite". Au fost 11 pînă acum în Liga 1 Bergenbier, toate acordate ,,corect''. "Şi trebuia să mai avem cel puţin două: în prelungiri, cu Vasluiul, şi contra Stelei!", zice ,,dom perignon''.

Ba calule da prost mai esti ma baiatule, tu te auzi ce ineptii spui ***..........ba prostalaule voi aveti doar fecesebe, nu va mai amagiti degeaba cu steaua , ca nu mai exista , poate doar in frustrarile voastre..........uitate la cotetarii aia de la fecesebe ca nu sunt in stare sa bata o echipa de liga a 2-a din elvetia, dar aici sunt zmei cu cca-ul , ca la ce jucati nici de locul zece nu sunteti. :)))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  04 Noiembrie 2016, 19:40
Postat de nebraska pe 04 Noiembrie 2016, 17:30

Au si prostii dreptul la opinie.

De-aia insisti sa ne-o impartasesti pe a ta?

khal_37
khal_37  •  04 Noiembrie 2016, 18:51
Postat de jim_raynor pe 04 Noiembrie 2016, 18:10

arseniebula, oare pe ce loc din playout s-ar fi clasat fcsb-ul fara lotul de fluierasi cu arbitrajele favorabile?

Deocamdata Steaua a fost furat meci de meci, in special in acest campionat!!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează