FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone are aliați » Un fost atacant dinamovist îl atacă pe Mutu: "Va veni şi vremea lui să pățească așa!"

Claudiu Vaișcovici
Claudiu Vaișcovici

Articol de - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 00:00

Vaişcovici îl atacă pe Mutu, criticând felul în care "Briliantul" manageriază relaţia cu Andone.

Claudiu Vaişcovici, 53 de ani, a vorbit ieri la sport.ro despre echipa sa de suflet, Dinamo. Fostul atacant al "câinilor" de la finalul anilor '80 nu l-a iertat pe Adrian Mutu.

"Mutu a greşit. Nu poţi să vii şi după o săptămână să dai de înţeles că vrei să schimbi antrenorul şi să porți discuţii cu alţi antrenori. Negoiţă trebuia să intervină şi să-i zică lui Adi: «Tu asta ai de făcut. Mai departe, eu discut cu antrenorul!». Mai consider că Mutu a greşit și pentru că a creat tensiune la echipă şi a pus presiune inutilă pe jucători. Probabil că vrea să aducă un tehnician tânăr, de vârsta lui, să facă un lot numai cu fotbaliști tineri. O să vină însă vremea când va păţi şi el aşa. Nu va fi tânăr mereu".

"Dinamo e cam modestă, nu e de locul unu sau doi. Dacă se păstra lotul de anul trecut şi se mai aduceau trei sau patru jucători, echipa avea şanse la titlu"
Claudiu Vaişcovici, ex-atacant Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
valentinn10
valentinn10  •  16 Noiembrie 2016, 11:10

Faliment , du-te si te uita cu spatele la oglinda , nu vezi tu dar FALIMENT scrie pe tine , ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

englezu
englezu  •  16 Noiembrie 2016, 09:33

Corect !

ray51
ray51  •  16 Noiembrie 2016, 09:15

Va veni vremea... Deocamdata sa munceasca si tinerii, sa invete, sa se perfectioneze, sa darame, sa construiasca, sa construiasca, sa construiasca. Numai ca timpul trece si nu se vad rezultatele.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close