FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Andone are și susținători: "Nu are de ce să-și dea demisia! Șumudică nu este o variantă"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 11:08

Vasile Turcu a sărit în apărarea lui Ioan Andone și consideră că tehnicianul nu are motive să își dea demisia deoarece nu a beneficiat de cele mai bune condiții pentru a face performanță la Dinamo.

"Dă tu 10 goluri, să îți anuleze 7 sau 8! Dar echipa nu a jucat, nu are jucători. Cred că atunci când au negociat, au negociat și asupra bugetului, nu cred că Ando a semnat cu ochii închiși. Se află într-o situaţie în care nu merită să fie.

Nu are de ce să își dea demisia deocamdată, mai sunt meciuri de jucat. Dacă prinde play-off-ul, cu o pregătire bună o să fie altceva", a spus Turcu la TV Digi Sport.

Fostul acționar dinamovist a mai adăugat că nu ia în calcul o colaborare între Adi Mutu și Marius Șumudică și este de părere că o soluție mai bună pentru banca lui Dinamo ar fi Cosmin Contra.

"Nu cred că Șumudică e o variantă, nu cred că Adi Mutu ar putea lucra cu Șumudică. Singura variantă ar fi Cosmin Contra, dacă nu cumva s-a bătut palma deja. Dacă ar fi Contra cu Mutu și echipa nu are rezultate și buget, îl desființează pe patron. După declarația pe care a dat-o Adi despre Andone, nu mai e o cale de a lucra armonios", a adăugat Vasile Turcu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
jalabert
jalabert  •  22 Octombrie 2016, 16:55
Postat de haideusicfr pe 22 Octombrie 2016, 13:12

Exista o diferenta intre Andone si toti ceilalti. Nu o fi avand cele mai bune rezultate, dar nici atmosfera din juru-i nu e corecta. Nu este Contra cel care l-a injurat pe Halagian la marginea terenului acum cativa ani buni ?

nu merita dinamo un om ca ando. sunt prea mitici dinamovistii sa aprecieze un ardelean cu bun simt ca ando.

982752305135194
Alina Stoian  •  22 Octombrie 2016, 16:50

vasile vino la echipa si baga banu , esti mai dinamovist ca multi altii care stiu doar sa vorbeasca ; meriti din plin sa fii langa echipa ta de suflet ,nu te lua dupa ceea ce scriu cei de la gsp , langa ionut , adi si cosmin contra este imposibil sa nu mearga ,stim toti cat de mult te-au fraierit puscariasii ; SUCCES DINAMO !!!!!!!!!!!!!

535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  22 Octombrie 2016, 14:39

voi nu stiti ca sumi e platit de oier?asta ar distruge Dinamo. El ii bun la circ

Vezi toate comentariile (6)
Comentează