FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone: "Dacă vin la Dinamo, vreau toate condiţiile ca să cîştig campionatul"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2009 00:00

Ioan Andone a declarat că doreşte să aibă toate condiţiile dacă vine la Dinamo, astfel încît să se poată lupta la titlu. "Dacă vin la Dinamo, vreau toate condiţiile. Nu vreau să fac figuraţie, vreau să cîştig campionatul", a spus Andone la televiziunea sportro.

Fostul antrenor al lui Dinamo a vorbit şi despre cei doi jucători cu probleme de la Dinamo, Adrian Cristea şi Gabriel Tamaş. "Cristea poate mult mai mult decît dă. Ca el au fost foarte mulţi fotbalişti care s-au ratat. I-am spus că ar fi păcat să se rateze. Eu am lucrat foarte bine cu el. Din ce am văzut la el acum, m-aşteptam să joace mult mai bine, să evolueze. Are execuţii, 2-3 mari ocazii pe partidă şi cam atît. Depinde ce-i ceri şi cît reuşeşti să-l faci să creadă ceea ce-i ceri", a declarat Andone.

Cît despre Tamaş, Ando a spus: "Gabi a fost unul din jucătorii preferaţi. El trebuia să fie la o echipă mare a Europei. Mă mai sunau noaptea şi pe mine la ora 1 că era pe nu ştiu unde, pe la manele. Îl sunam şi-i spuneam să meargă acasă. Dar la antrenamente era primul. Din păcate din cauza comportamentului şi ale problemelor pe care le are a pierdut şi naţionala".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  08 Decembrie 2009, 21:01

Bravo Ando,ar fi rau de tine sa te intorci in mocirla fotbalului romanesc din care cei de la dinamo,sunt unii din cei mai murdari.Stai acolo si fa-ti meseria ca o meriti.Bun antrenor este si bun jucator a fost ANDONE.

 •  08 Decembrie 2009, 19:47

ce inseamna toate conditiile? adica arbitraje PRO,cu alte cuvinte furaciuni,adversarii sa ia cartonese si jucatorii bun sa fie suspendati si nu in ultimul rand cateva meciuri prietenesti.MARE ANTRENOR,s-a vazut si la arab

 •  08 Decembrie 2009, 19:41

..tot ce ai castigat in Romania a fost cu arbitri,desigur vrei aceleasi conditii? hehehe

Vezi toate comentariile (3)
Comentează