FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone, dezamăgit de șefii "câinilor": "Dinamo n-are încredere în jucători"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 17:56

Ioan Andone, fostul jucător și antrenor al lui Dinamo, e de părere că odată cu transferul lui Ionuț Nedelcearu (21 de ani) la FC Ufa, șefii "câinilor" au dat dovadă de neîncredere în propriii jucători.

"Eu cred că cei de la Dinamo n-au încredere în jucători să-i crească și să-i vândă pe mai mulți bani. Îmi aduc aminte că Rotariu a fost vândut cu șase ore înainte de închiderea perioadei de transferuri.

Eu mă bazam pe el, dar asta e politica clubului. Când joci două etape și te trezești fără trei titulari, cum vrei să ajungi în cupele europene?", a declarat Ioan Andone la TV Telekom Sport. 

"Suporterii vor avea răbdare cu Negoiță. Uitați-vă unde e Rapidul. E foarte greu ca Negoiță să se bată cu Becali. Perioada lui Contra a fost cea mai bună, atunci el a fost lăsat să-și facă echipa" Ioan Andone

Transferul lui Ionuț Nedelcearu s-a realizat ieri, iar în schimbul fundașului central Dinamo va primi suma de 600.000 de euro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mannecken
mannecken  •  15 Februarie 2018, 18:57

Andone, fair-play / Ca de obicei. A fost clar lucrat de Contra, Mutu si Negoita.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  15 Februarie 2018, 18:19

aaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllloooooooooooooooNE,suna-lpe jiji sfatuieste-l ca doar tu esti mare DINAMOVIST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close