FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone îl pune la zid pe Adrian Mutu după plecarea de la Dinamo: "Ar trebui să-i arăt cum se face meseria asta! El habar nu are

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 21:33

Adrian Mutu este desființat de Ioan Andone după ce acesta a plecat de la Dinamo. Tehnicianul spune că "Briliantul" nu se implica deloc la echipă, dar și că are mari lipsuri în ceea ce privește meseria de director general al clubului. 

"Despărțirile sunt frumoase, sunt emoții mari, la derby-urile cu Steaua nu aveam emoții atât de mari. Le-am făcut o analiză, le-am spus că a fost vorba și de foarte mult ghinion. Le-am vorbit totul pe față, am spus tot adevărul.

Fotbalul uneori e nedrept. Le-am zis că sunt pregătiți, încă pot obține toate cele trei obiective, depinde doar de ei. E grea despărțirea, dar ce vină au jucătorii? E greu, dar și eu am fost jucător și m-am despărțit de 7-8 antrenori.

Eu am vrut să se uite toți la mine, nu am vrut să-i văd cu capul în pământ. Nu aveam nimic să ne ascundem.

Am vorbit cu Negoiță și i-am zis că dacă el crede că face mai multe cu altul, e treaba lui. Eu aș fi vrut să rămân, dacă eram dorit. Dar am plecat pentru că am vrut eu, însă au fost piedici mari care mi-au fost puse. Poate acum se va implica mai mult Mutu. Cât am fost eu, nu s-a implicat deloc.

Pune-mă pe mine ca director general la club ca să-i arăt cum se face treaba asta. El nu cunoaște nici antrenorii de la juniori. El încă e jucător, nu e conducător." , a declarat Ioan Andone pentru Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
10154896721065851
Betty Purple  •  02 Martie 2017, 14:40

Este o meserie destul de grea avand in vedere ca romanii sunt in general o specie foarte lenesa...de ce sete al mereu acuzat poate nu i s-a oferit suportul necesar. este simplu sa vina cel dinainte sa se dea mare cand de fapt tot ce vor este sa vad si ei un tip destul de dragutz si serios de ce atatea comentarii nasoaole ??

1819710608299713
Ziba Zina  •  16 Februarie 2017, 12:56

Mutu este o nulutate . Caracter zero, antrenor zero , manager zero. In urma lui totul se face praf. El devine baiat bun numai atunci cand incepe o noua insuratoare. Avetii putina rabdare si o sa vedeti

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  16 Februarie 2017, 08:27

Ando director general la FCD1948B?!? Ca sa ce? Sa deie rateuri, sa ieie bobarnace si sa beie de necaz?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează