LIGA 1  ·  DINAMO

Andone încearcă "remontada"! Dinamo revine sâmbătă, "mai agresiv și cu altă atitudine!" » De ce nu vrea să plece

Vineri, 21 Octombrie 2016, 13:36

Ioan Andone este gata de meciul cu Pandurii, de mâine, și spune că nu are de gând să plece de la Dinamo. E convins că poate redresa echipa, în ciuda discuțiilor din ultima vreme cum că ar putea pleca. 

"Ne așteaptă o partidă grea, ținând cont că venim după trei înfrângeri. Am avut mai multe discuții săptămâna asta și sper că jucătorii au înțeles și vor avea o atitudine pozitivă, vor fi agresivi, vor înscrie goluri. Pentru că asta își doresc suporterii.

Pandurii este o echipă foarte bună, dar noi trebuie să câștigăm. Nimănui nu îi convine situația. Noi suntem de vină, nu are rost să ne plângem, mai ales că la ultimul joc am avut un arbitraj impecabil. Situația aceasta nu poate continua. Nu am niciun jucător accidentat. Mâine veți vedea un Dinamo agresiv.

Eu îmi respect meseria. Îmi respect contractul. Dacă aș pleca, aș fi un laș. Nu am fost și nu voi fi niciodată laș. Voi căuta sa remediez situația. Pentru mine contează părerea patronului și a suporterilor. Situația nu este dezastruoasă.

Nu cred că altcineva poate face mai mult ca mine. Am cea mai mare experiență și știu exact ce este aici. Din păcate, au fost câteva transferuri care nu s-au potrivit", a comentat Ioan Andone conform DolceSport.Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (17)

bogdany8  •  22 Octombrie 2016, 02:48

Singura cale ca Dinamo sa fie agresiva cu Andone pe banca este sa nu se prezinte Pandurii. Si atunci, da, vom fi foarte agresivi castigand cu 3-0 la masa verde.

bogdany8  •  22 Octombrie 2016, 02:43

Tu asculti parerea suporterilor ?? Marshh de aici. Cand tot stadionu iti cere Demisia pai tine cont ba senilule. Pleaca. Sa vina Sumudica sau miriuta.

vasy86le  •  22 Octombrie 2016, 00:01

Daca nu castiga, ar trebui sa isi dea demisia, asta pana nu ne ingroapa de tot.

Vezi toate comentariile (17 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1