FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO 2 - DINAMO 1-2

Andone își avertizează jucătorii după chinuiala cu Dinamo 2 și îi provoacă pe fani: "Nu vă aud!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2016 23:07

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a fost în vestiarul echipei a doua pentru a-i felicita pentru jocul din șaisprezecimile Cupei României împotriva echipei sale, pierdut de formația din Liga a 3-a, 1-2. 

"Felicit jucătorii de la Dinamo 2. Au crezut în șansa lor. Ce-ați văzut acolo este viitorul lui Dinamo. Am fost în vestiar la ei și i-am felicitat. Trebuie să le dăm încredere acestor copii. Pot avea un viitor frumos. Chiar erau mândri de ce au făcut.

Am jucat pentru prima dată în această formulă. O să mai fie schimbări la echipa mare. Poate vor mai veni și cei de la a doua echipă. Îi cunosc bine pe cei de la Dinamo II.

Ei sunt jucători buni și o să-i vedeți la Dinamo, la prima echipă. Eu mă bucur când joacă bine jucătorii de la Dinamo II", a zis Andone la TV Digi Sport. 

...despre faptul că i se strigă demisia: "Nu mă deranjează ce strigă suporterii pentru că nu îi aud. La iarnă tragem linie și vedem". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
luc11
luc11  •  27 Octombrie 2016, 17:32

ce linie sa mai tragi ???!!! Echipa nu joaca ce sa mai vorbim...am batut pe Pandurii care se vedea ca nu se gandesc la meci ci la salariile pe care nu o sa le mai incaseze, poate vom mai bate pe Astra care a anuntat ca vor juca cu rezervele si apoi vom da de o echipa gen Chiajna si ASA si ne facem de ras...

ray51
ray51  •  27 Octombrie 2016, 11:14

Coane Ando ... fara vrajeala! Dinamo II ti-a surclasat echipa si tehnic (mai ales, dupa mine) si tactic. Bravo grupului (fotbalisti+antrenori) Dinamo II.

138672209828437
Gelu Oanca  •  27 Octombrie 2016, 10:18

ANDO DE RUSINE MIAS DA DEMISIA PE CALE AMIABILA, TE RUGAM FRUMOS PLEACA NU NE MAI CHINUI.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează