FOTBAL  »  Superliga  »  GRIGORIE SCOS ÎN MINUTUL 31

Andone l-a pedepsit pe fostul dinamovist Grigorie pentru două ratări mari

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2010 00:00

Ioan Andone a produs mirare atunci cînd l-a băgat în echipa de start a Rapidului pe Ştefan Grigorie, dar a reacţionat la fel surprinzător după o jumătate de oră din meci, cînd l-a scos pe fostul dinamovist de pe teren şi a atras huiduieli copioase ale suporterilor asupra jucătorului.

Grigorie ratase cu seninătate două ocazii imense, una cu poarta goală, iar la cealaltă din situaţie de faţă în faţă cu Curcă. Chiar dacă l-a expus enorm pe jucător prin această schimbare , lui Andone i-a ieşit perfect schimbarea: Herea, fotbalistul intrat în locul lui Grigorie, a executat lovitura liberă din care s-a marcat golul de 1-2 şi a provocat ambele cartonaşe galbene ale lui Pulhac!

La ieşirea de pe teren, Grigorie s-a dus spre banca de rezerve însoţit de huiduielile din tribune, iar imaginile tv au lăsat să se vadă o înjurătură pe buzele mijlocaşului rapidist.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează