FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone lovește din nou: "L-am adus pe Ronaldinho, un jucător de viitor"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2017 12:27

Ioan Andone a stârnit hohote de râs la conferința de presă premergătoare meciului cu Chiajna, confundându-l pe Rivaldinho cu Ronaldinho, fostul mare jucător al Barcelonei și al naționalei Braziliei. 

"Am adus un atacant bun, un jucător de viitor, pe Ronaldinho".

Atenționat de Mutu că a făcut o confuzie, Andone a revenit rapid: "Mă scuzați, Rivaldinho, despre el e vorba. El nu va face încă parte din lot, nu sunt rezolvate actele, dar urmează să se integreze în programul echipei.

Ceilalți trei, Bumba, Dielna și Bawab sunt în lot pentru meciul cu Chiajna.

Lotul e mai bun decât cel din vară. Spun asta pentru că eu antrenez jucătorii și am observat acest lucru", a spus Andone, la conferința de presă de dinainte de meciul cu Concordia Chiajna. 

nu e la prima abatere

De când a fost instalat la Dinamo, Andone a încurcat în repetate rânduri numele jucătorilor săi: l-a confundat pe Maxi Oliva cu Maxi Lopez, Hanca a devenit "Hancă", în timp ce portarul Cobrea a fost încurcat cu fostul goalkeeper al Stelei, Cornel Cernea. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
gametable08
gametable08  •  12 Februarie 2017, 23:40
Postat de brandremist pe 12 Februarie 2017, 18:29

Confuzia lui Andone îmi aduce aminte de un reporter, parcă de la gigi sport, cu câtă nonșalanță și seninătate îl întreabă pe Belodedici ce părere are despre transferul lui Rivaldo la Dinamo. :) Și noi ne mai dădeam ofensați că brazilianul nu știe cine e Hagi!

Pai Rivaldo este numele lui asa cum il cheama si pe tatal lui .dar i se zice RIVALDINHO spre a evita confuzia.dar numele lui este Rivaldo Vítor Borba Ferreira Júnior

brandremist
brandremist  •  12 Februarie 2017, 18:29

Confuzia lui Andone îmi aduce aminte de un reporter, parcă de la gigi sport, cu câtă nonșalanță și seninătate îl întreabă pe Belodedici ce părere are despre transferul lui Rivaldo la Dinamo. :) Și noi ne mai dădeam ofensați că brazilianul nu știe cine e Hagi!

fangigi
fangigi  •  12 Februarie 2017, 16:49
Postat de rastaman85 pe 12 Februarie 2017, 13:05

Pai ce pretentii sa ai de la un agramat si semianalfabet ca Andone? L-ati ascultat la interviuri cum vorbeste? Bine, nu ma intelegeti gresit nu e singurul din peisajul pitoresc mioritic... Totusi te-ai astepta ca un om la varsta lui Andone si la experienta lui de viata sa vorbeasca coerent si articulat, sa realizeze ca unele cuvinte pe care le are in vocabular sunt regionalisme sau arhaisme si nu au ce cauta in discursul sau la interviuri sau conferinte de presa. In fine, I guess you can't teach an "old dog" new tricks! :)

Chiar si asa, format din 20 de cuvinte, vocabularul lui Ando e triplu fata de cel al regelui de Navodari!:)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează