FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Andone: "Pereira e bun de tot, nu mai stă mult la Porto"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2010 00:00

Ex-tehnician la CFR Cluj, Ioan Andone laudă evoluţiile uruguayanului Alvaro Pereira şi crede că acesta va ajunge la o echipă mai mare decît FC Porto.

"Alvaro ne fusese recomandat de un impresar argentinian. L-a văzut domnul Paszkany şi mi-a spus că este un jucător extrem de interesant. Eu eram cu echipa în cantonament în Austria, iar el a venit direct acolo. Mi-am dat seama de la început că este un fotbalist de calitate.

Noi căutam atunci un fundaş stânga, iar el evoluase în Argentina pe poziţia de mijlocaş stânga. Marcase 11 goluri, deci era ofensiv. L-am transformat în fundaş stânga şi am fost extrem de mulţumit de el. Are mare disponibilitate la efort.

Un jucător bun, aşa cum este Pereira, se vede de la o poştă. Eu nu cred că mai stă prea mult nici la Porto. Cred că va pleca de-acolo la o echipă şi mai mare a Europei", a declarat Ioan Andone în Evz.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
makaveli2108
makaveli2108  •  18 Iunie 2010, 13:22

"sunt stelist DAR astia au dreptate.." Ca si cum daca esti stelist, in mod normal nu ai avea dreptate :D

ar3s19
ar3s19  •  18 Iunie 2010, 12:57

sunt stelist dar astia au dreptate.pereira e un jucator excelent

johnny.dll
johnny.dll  •  18 Iunie 2010, 11:34

cu alte cuvinte, daca se vrea, se pot aduce si jucatori de valoare in campionatul nostru.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează