FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Andone se pregătește de duelul cu Astra: "Vreau să văd agresivitate! Vom juca la victorie" » Ce spune despre suspendarea lui Șumudică

FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial
FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2016 19:52

Astra și Dinamo se vor duela mâine, de la ora 21:00, în derby-ul primei etape a noului sezon din Liga 1.

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a prefațat duelul cu formația campioană și a spus că formația alb-roșie va juca la victorie.

" Astra este o echipă puternică. I-a pierdut doar pe Găman şi Alibec, dar are jucători excepţionali, aşa cum este Teixeira. Vreau să văd agresivitate şi atitudine la echipa mea. Este început de campionat şi nimeni nu o să se menajeze. Sper să fie un meci spectaculos.

Absenţa lui Şumudică de pe banca tehnică va fi o pierdere pentru Astra. Pregătim meciul la victorie şi sper ca jucătorii să respecte planul de joc.

Nu avem probleme de lot. Toţi jucătorii sunt valizi şi pregătiţi de începerea campionatului. Avem zece jucători noi, mă refer şi la cei care au fost împrumutaţi şi au revenit la echipă.Lotul va mai fi completat cu un atacant, suntem în căutări, în negocieri", a spus Andone la conferința de presă.

Meciul Astra - Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
gannicus2014
gannicus2014  •  22 Iulie 2016, 23:13

Andone se pregătește de duelul cu Astra : in premiera , jucatorii lui dinamo vor folosi niste sorturi la care s-au atasat manere , Shumhudica stie de ce !

ionutstv
ionutstv  •  22 Iulie 2016, 22:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  22 Iulie 2016, 21:34
Postat de ortega pe 22 Iulie 2016, 20:48

"Vreau să văd agresivitate! ... Pe controlorul de vânt Borcea , tata din Ștefan cel Mare , nu vrei să-l vezi ... Că fără butoanele lui ești un antrenor de nivelul lui Flocea , un expirat cu rezultate 0 fără mânării ... Penibil Fălcosu ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează