FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - DINAMO, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Andone și-a ales căpitanul pentru partida cu ASA! Ce spune despre meci și ce jucători ar putea debuta luni

FOTO: Eduard Apostol
FOTO: Eduard Apostol

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2016 13:40

Ioan Andone a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre situația lui Dinamo și despre meciul cu ASA Tg. Mureș, de luni, de la ora 20:30.

Antrenorul lui Dinamo a spus că sunt șanse ca o parte din jucătorii nou-veniți să joace luni.

"Ne așteaptă o partidă dificilă la Mureș, mai ales că am avut mulți jucători plecați la națională. Întâlnim ASA într-un moment bun pentru ei, după calificare din Cupa Ligii. Are jucători cu experiență. Mergem să câștigăm pentru că avem nevoie de victorie după semieșecul cu Gaz Metan. Echipa va avea trei căpitani: Palici, Filip și Rotariu. Luni va fi Palici căpitanul.

Adam Nemec și Dan Nistor merg cu noi la Mureș. Unul dintre ei e posibil să fie titular. Marici face parte și el din lot. Sper să fie un câștig și să îl înlocuiască pe Mevlja", a spus Andone.

Echipa probabilă Dinamo: Brănescu - Romera, Nedelcearu, Marici, Olteanu - Nistor, Busuladzici, Palici - Rotariu, Gnohere, V. Lazăr

Meciul ASA - Dinamo se va disputa luni, de la ora 20:30, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Septembrie 2016, 14:58

Nu cred si nu sper ca Marici va fi titular. Dar e halucinant ca in continuare joaca Romera care a gresit si cu Steaua si cu Gaz Metan. E Corbu acolo...nici cu ultima clasata nu primeste o sansa ? Nu mai zic de Hanca. Pai Hanca e tinut pe tusa ca sa joace Romera. Pe pune Ando ?

sdoru
sdoru  •  11 Septembrie 2016, 14:00

Inca o data realizez cat de amatori sunt unii ziaristi din presa romaneasca si in speta cel care a scris acest articol!!!!de ce? Pt ca nu se documenteaza deloc!!!este usor sa inventezi barfe sa comentezi ce zic unii si alții sa intretii sau sa provoci scandaluri dar e fff greu sa te documentezi sa scrii un articol sportiv!!!!!cum sa-l pui pe filip in echipa probabila cand el e suspendat 2 etape!!!!????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează