FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Andone trage in jucatori

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2007 00:00

Dorinel isi apara jucatorii pina-n pinzele albe. Bergodi ii trata si el ca pe niste copii rasfatati. De cind a venit la Cluj, Andone spune de fiecare data tot ce are de spus. Fara perdea. "Falcosul" l-a taxat pe Fabbiani si dupa ce marcase de doua ori la Constanta: "Mai are de dat jos 3-4 kilograme. Pe adevaratul Fabbiani o sa-l vedeti in retur".

Dupa remiza cu Dinamo, Andone si-a manifestat din nou nemultumirile. Clientii sai: Trica, Stancioiu si Panin. Primul traverseaza o perioada mai putin fasta, fiind inlocuit in minutul 56 al partidei de duminica. "Nu stiu ce se intimpla cu Trica. E un alt jucator de cind a venit de la Nationala. Trebuie sa-l trezesc, fiindca e un fotbalist determinant pentru noi", a spus Ando, care la "Fanatik" a comentat si stingaciile lui Stancioiu si Panin, de la golul dinamovist.

 Antrenorul l-a urecheat pe capitanul din poarta CFR-ului. "Se vad cu ochiul liber greselile si ar putea compromite jocul. Edi nu e in priza, n-a fost in joc", a spus Andone, care nu l-a iertat nici pe Panin, fundasul care ar fi putut degaja mingea inainte ca aceasta sa ajunga in posesia lui Cristea. "Eu, niciodata n-as fi lasat portarul sa prinda o minge ca aia chiar cu riscul de a-i rupe picioarele. Ca fundas, degajam acea minge din careu indiferent ce spunea Stancioiu, las-o, Eu. Nici nu mai stiu ce a strigat, ca s-a auzit pina pe banca", a tunat Andone.

Semedo in deriva
Nici Pantera Semedo nu a scapat. Andone a jucat in ultimele 30 de minute in modulul 4-4-2, pe care intentioneaza, se pare, sa-l impuna la CFR. Caz in care Semedo ar trebui sa joace mijlocas dreapta: "Nu stiu ce sa mai fac cu Semedo. Trebuie sa-i gasesc locul".

Spasit
Stancioiu a gresit la golul lui Dinamo, dar a avut doua interventii salutare in finalul jocului. Capitanul lui CFR spune ca va accepta orice masura impotriva sa, din partea conducerii. "Respect parerea lui Andone. Intotdeauna portarii sint de vina, iar eu intotdeauna mi-am asumat responsabilitatea. Voi accepta orice masura din partea conducerii, daca e cazul. M-am si gindit dupa meci ce se intimpla. In campionatul trecut n-am facut nici o greseala, iar acum s-a intimplat si cu Poli, si cu Dinamo", a spus Stancioiu, care si-a angajat un avocat care sa-l reprezinte la Comisia pentru Statutul Jucatorului. Stancioiu a fost reclamat de patronul Sportului, Vasile siman, care sustine ca Edi ii datoreaza 200.000 de euro.

Doi suspendati
"Decarul" lui CFR, Eugen Trica, i-a dat dreptate antrenorului sau, dar a spus ca are nevoie de citeva zile alaturi de familie. "Daca asa spune, inseamna ca are dreptate. In viata unui fotbalist sint si momente bune, si momente proaste. Spuneam ca vreau sa-mi vad familia pentru 2-3 zile, fiindca nu am mai stat cu ei de citeva luni", a declarat Trica. Jucatorul va lipsi la Tirgu Jiu, fiind suspendat pentru "cumul" de galbene. si Tony este suspendat dupa eliminarea de duminica.

"Vinat"
Andone crede ca eliminarea lui Tony a fost premeditata. "Pe Tony l-a vinat tot meciul. Li s-a atras atentia la FRF acum trei saptamini ca Tony al meu protesteaza", a spus Andone. Fundasul dreapta a incasat duminica primul cartonas rosu din cariera sa. "A venit la sfirsit plingind la mine, sa-si ceara scuze. Imi spunea ca nu intelege si ca tot meciul a fost vinat", a povestit si presedintele Iuliu Muresan.

Atac la Tudor
Arpad Paszkany nu a inteles delegarea unui arbitru bucurestean la CFR - Dinamo. seful gruparii din Gruia a criticat dur arbitrajul lui Alexandru Tudor. "Cel mai bun mijlocas la acoperire al lui Dinamo a fost Tudor. As vrea sa vad si eu un meci cu una dintre contracandidatele la titlu, arbitrat de Corpodean sau de Salomir. Nu de alta, dar cred ca ar arbitra corect. Dinamo ramine o contracandidata la titlu si daca ar evolua cu juniorii. Mai primeste si acel plus necesar, care nu e o bautura racoritoare sau un energizant. stiti voi la ce ma refer. Toate comisiile, delegarile si tot ce este anexa a fotbalului sint la Bucuresti. Cum Bucurestiul are 3 echipe, doar n-o fi favorizat Focsaniul. Foarte multa lume nu vrea sa luam campionatul", a spus Paszkany

"N-am avut ritm"
"Falcosul" a recunoscut ca jocul echipei sale a suferit la capitolul viteza pe ultimii 30 de metri. "Dinamo a stat bine in aparare. N-am avut viteza necesara pe ultimii 30 de metri pentru a destabiliza tactica lor foarte buna. Golul lui Dinamo mi-a dat planurile peste cap. Avem probleme mari si la finalizare. Nu stiu daca meritam mai mult, pentru ca puteam si pierde in ultimele 20 de minute cind ei au avut doua ocazii foarte mari", a recunoscut Andone. Altfel, fiecare titular va incasa cite 75 de milioane de lei vechi pentru remiza cu Dinamo. "si-n conditiile de joc potrivnice au aratat caracter", a motivat Paszkany.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close