FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO, MÎINE, ORA 20:00, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Andone va pleca în ţările arabe la sfîrşitul sezonului » Finala de adio!

Andone a mai antrenat în ţările arabe în perioada 2008 - 2009, pe Al-Ettifaq şi pe Al-Ahli Foto: Raed Krishan
Andone a mai antrenat în ţările arabe în perioada 2008 - 2009, pe Al-Ettifaq şi pe Al-Ahli Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 08 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 07 mai 2011 22:00

Andone o va părăsi pe Dinamo după ultimul act al Cupei pentru un contract consistent în ţările arabe

Un lucru e cert: Ioan Andone a pierdut definitiv susţinerea suporterilor! S-a văzut şi contra CFR-ului (1-2), cînd o bună parte din cei 5.000 de spectatori i-a cerut insistent demisia "Fălcosului". Se mai întîmplase în două rînduri, în deplasarea de la Vaslui şi acasă, cu Urziceni, dar atunci nemulţumirile au fost auzite doar în unele zone ale arenei.

Antrenorului de 51 de ani nu i-a picat bine deloc reacţia fanilor şi se gîndeşte să o părăsească pe Dinamo în această vară, mai exact după finala Cupei României, ce se va disputa la Braşov, pe 25 mai. Două oferte concrete şi consistente îl aşteaptă pe birou, ambele din ţările arabe. În valoare de 500.000 de euro pe sezon, de patru ori mai mult decît cîştigă acum în Ştefan cel Mare, salariul oferit de şeici îl atrage pe Ando pentru o nouă experienţă exotică.

Nicolae Badea şi Cristi Borcea continuă declaraţiile de susţinere pentru Ando, considerat omul potrivit pentru derularea proiectului de întinerire, însă deşi mai are contract cu Dinamo pînă în vara lui 2012, tehnicianul are dubii dacă să mai continue. "Tinde să plece, vom discuta la final şi vedem ce facem", spun persoane din club.

"Fanii pot spune ce vor, e dreptul lor pentru că plătesc bilet. Bine că nu-i înjură pe jucători"
Ioan Andone, antrenor Dinamo


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
fcgeo
fcgeo  •  09 Mai 2011, 15:53

DOMNILOR,LASATI ANTRENORUL IN PACE CA NU EL JOACA IN TEREN. AMINTITI-VA CA SI LUCESCU sn.A AVUT PROBLEME LA SAHTIOR LA INCEPUT,DUPA CARE A CASTIGAT E.L. O ECHIPA NOUA NU SE CONSTRUIESTE PESTE NOAPTE.SPUNEA TOT LUCESU O DATA CA UNUI ANTRENOR SI UNUI LOT DE JUCATORI II TREBUIESC 2 ANI SA SE OMOGENIZEZE SI ABIA IN AL 3 lea AN SA FACA PERFORMANTE.

policefun
policefun  •  09 Mai 2011, 10:45

Ando nici eu nu sunt de acord sa te indeparteze suporterii de la echipa, ca poate se doreste o intinerire a echipei, se vrea un proiect de lunga durata care cere timp, dar parca nici echipa nu joaca mai nimic zau asa. Am fost pe stadion la meciul cu clujul si nu au strigat demisia toti suporteri ( eu am fost la Tribuna2) ci doar un pic s-a strigat la tribuna 1. Dar si inlocuirile facute in echipa la 2-1 pentru cluj - sa scoti un varf si sa introduci un mijlocas - parca nu a cazut bine. Oricum sa jucam finala cupei si poate te razgandesti ANDO. Oricum hai DINAMO.

ss_iniesta_ss
ss_iniesta_ss  •  09 Mai 2011, 10:12

Pleaca, du-te la aia cu fotbal cat capacitatile tale de antrenorat :-j du-te...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează