FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Variantă de ultim moment din Superliga pentru Compagno » Patronul anunță: „L-aș lua. E foarte bun pentru nivelul nostru”

Andrea Compagno
Andrea Compagno

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 11:42 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 12:00

Andrea Compagno (27 de ani), atacantul de la FCSB, e dorit de Laszlo Dioszegi la Sepsi.

Atacantul italian venit pe 1,5 milioane de euro la FCSB a fost scos la vânzare de Gigi Becali, care susține că îl dă cu 500.000 de euro. Iar Compagno i-a atras atenția lui Dioszegi, patronul lui Sepsi, care va discuta cu antrenorul Bernd Storck despre un transfer.

Cine e noul fotbalist de la FCSB » 10 informații despre jucătorul cu care Becali a bătut palma
FCSB
Cine e noul fotbalist de la FCSB » 10 informații despre jucătorul cu care Becali a bătut palma

Laszlo Dioszegi: „Dacă aș fi eu antrenor, l-aș luat pe Compagno la Sepsi”

„Nu am discutat nici despre Rotariu, nici de Compagno. Mie îmi place de Compagno, dar nu am ajuns să discutăm despre vreun jucător. Mie mi se pare un atacant foarte bun pentru nivelul nostru. Dacă eu aș fi antrenorul lui Sepsi, l-aș aduce, dar eu țin cont de ce spune domnul Storck.

Nu am discutat despre jucători. 500.000 de euro este o sumă mare, dar poate o să scoatem altfel la capătu cu această înțelegere. Se poate negocia în cazul oricărui jucător, o să discutăm cu două zile înainte de sărbători și o să vedem.

Noi niciodată nu am dat bani pe jucători decât maxim, am dat 100.000 de euro. Noi nu dispunem de sume uriașe ca să putem plăti 500.000 de euro unui club. Maxim am dat 100.000, nu am făcut nici o investiție mai mare”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit Fanatik.

Gigi Becali vrea 500.000 de euro pe Compagno

Patronul FCSB încearcă să-l vândă în această iarnă pe Andrea Compagno. Italianul, cu 4 goluri în 16 meciuri în acest sezon, nu e pe placul lui Gigi Becali, care i-a scăzut prețul.

Compagno poate să plece la orice club care va achita 500.000 de euro. Acesta este noul lui preț”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro. 

2,5 milioane de euroe cota lui Andrea Compagno, potrivit Transfermarkt

Astfel, Gigi Becali își asumă o pierdere de un milion de euro. Suma reprezintă diferența dintre prețul pe care i l-a dat lui Mititelu în vara lui 2022 și cât cere acum pe italian.

Citește și:

Becali i-a făcut viața un coșmar, tatăl lui surprinde: „I-a prins bine la FCSB, îi prevăd un viitor bun”
FCSB
Becali i-a făcut viața un coșmar, tatăl lui surprinde: „I-a prins bine la FCSB, îi prevăd un viitor bun”
Mihai Stoica, despre noul jucător de la FCSB: „Vă dau o noutate, dar nu și motivul” » Avem explicația!
FCSB
Mihai Stoica, despre noul jucător de la FCSB: „Vă dau o noutate, dar nu și motivul” » Avem explicația!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Mr_Mister
Mr_Mister  •  15 Decembrie 2023, 15:11

Doamne, cat de... poate sa fie Gigi! Compagno este cel mai bun atacant central din Liga I, dar marele antrenor de la stana il distruge pur si simplu, prin declaratiile astea inepte, prin desconsiderarea italianului si prin dorinta de a l vedea plecat de la echipa. De o .... crunta!

s0r1n_naccio
s0r1n_naccio  •  15 Decembrie 2023, 13:47

M-am interesat de Compagno si am aflat niste lucruri despre el. Daca vreau, il iau gratis la vara. E in ultimele 6 luni de la 1 ianuarie 2024. Deci, astept sa termine contractul si il iau gratis la vara, apoi il vand cu 4 milioane de euro si ii trimit lui Gigi o pizza diavola ca sa sarbatorim.

onlyrapid
onlyrapid  •  15 Decembrie 2023, 12:58

Super... așa ajunge Ștefănescu la Fcsb!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează