FOTBAL  »  Superliga  »  ITALIA

Compagno și-a lăudat rivalul din Liga 1 în presa italiană: „E foarte bun, ați obținut un super jucător!”

Andrea Compagno nu a reușit să înscrie în poarta lui Mihai Popa // foto: Imago Images
Andrea Compagno nu a reușit să înscrie în poarta lui Mihai Popa // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 19 mai 2023 20:55 / Actualizat vineri, 19 mai 2023 21:02

Andrea Compagno (27 de ani, FCSB) l-a lăudat în presa din Italia pe Mihai Popa (22), portar care negociază transferul la AC Torino, în Serie A.

Cel mai probabil, Mihai Popa, portarul naționalei de tineret a României, va îmbrăca tricoul celor de la AC Torino din sezonul următor.

Tânărului goalkeeper îi expiră contractul cu FC Voluntari și acesta poartă negocieri pentru a semna cu formația italiană.

Înainte ca transferul să se concretizeze, Andrea Compagno, adversarul lui Popa de la FCSB, i-a făcut portretul lui Mihai într-un interviu acordat publicației italiene Tuttosport.

Căpitanul din Superliga se transferă pentru 500.000 €
FC Argeș - Petrolul
Căpitanul din Superliga se transferă pentru 500.000 €

Andrea Compagno l-a lăudat pe Mihai Popa în presa italiană

„Popa este un portar foarte bun. Am jucat împotriva lui de două ori în acest an, pare un tânăr de mare perspectivă. Oferă încredere echipei, împotriva noastră a reușit două parade senzaționale, sunt sigur că Torino a obținut un portar de mare valoare”, a transmis Compagno.

Dacă va ajunge la Torino, Mihai Popa va avea o misiune complicată, aceea de a-l scoate dintre buturi pe Vanja Milinkovic Savic, titular incontestabil, cu 39 de meciuri în acest sezon. Există posibilitatea ca Popa să fie împrumutat în primul sezon, astfel încât să se acomodeze cu rigorile fotbalului italian.

Evaluat la un milion de euro de Transfermarkt, Mihai Popa este unul dintre cei mai valoroși portari din campionatul românesc. Din 2021 la Voluntari, Mihai a apărat poarta ilfovenilor în 75 de meciuri, în care a primit chiar 75 de goluri.

În ciuda mediei de 1 gol primit / meci, Popa a închis poarta în 28 de partide.

VIDEO: ce spune Mihai Popa despre transferul la Torino

Citește și: 

Meci decis în Liga 1 de un penalty bizar: „N-am văzut că i-a pus piedică! Dar nefiind VAR...”

Au primă specială ca să-și retrogradeze adversara! Câți bani vor primi jucătorii Petrolului pentru o victorie cu FC Argeș

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează