FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Andrea Mandorlini la Craiova » Ce mutare pregătește Rotaru! Fostul „joker” de la CFR Cluj l-ar putea înlocui pe Corneliu Papură!

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 august 2019 17:56

Tensiunile de la Craiova au atins un prag maxim după eliminarea din Europa League suferită în fața celor de la AEK Atena (1-3 la general). 

Oltenii scârțâie și în campionat, astfel că postul lui Corneliu Papură (47 de ani) e în mare pericol. 

Oficialii alb-albaștrilor, în frunte cu finanțatorul Mihai Rotaru, n-au rămas impasibili în fața rezultatelor modeste și au început deja să întocmească o listă cu posibili înlocuitori. Printre ținte s-ar afla Eugen Neagoe, fostul antrenor al lui Dinamo, dar și un nume surpriză, Andrea Mandorlini (59 de ani), fostul antrenor al celor de la CFR Cluj în sezonul 2009-2010.

Andrea Mandorlini la Craiova » Ce mutare pregătește Rotaru! Fostul „joker” de la CFR Cluj l-ar putea înlocui pe Corneliu Papură!

Italianul, liber de contract după despărțirea de Cremonese, ar fi fost ofertat de Craiova, scrie Fanatik. Potrivit sursei citate, Mandorlini a cerut timp de gândire timp de câteva zile, astfel că meciul cu FC Botoșani de duminică devine vital pentru Corneliu Papură.

Mandorlini a antrenat de-a lungul carierei la Manzanese, Triestina, Spezia, Vicenza, Atalanta, Bologna, Padova, Siena, Sassuolo, CFR Cluj, Hellas Verona, Genoa și Cremonese. Perioada petrecută în România, în sezonul 2009-2010, a fost una fulminantă pentru Mandorlini, care a cucerit titlul, Cupa și Supercupa alături de clujeni. 

Zvonuri despre Neagoe

După 0-1 cu Sepsi, al doilea la rând pentru olteni în Liga 1, suporterii care-l contestă încă de la startul sezonului i-au cerut din nou demisia lui Papură. 

Ba mai mult, cercul lor s-a lărgit, alăturându-li-se și grupările de la Peluza Nord. Iar ziarele locale speculează că finanțatorul Mihai Rotaru l-ar avea în vedere pe Eugen Neagoe, după despărțirea acestuia de Dinamo, deși e greu de crezut că „Geană” ar putea reprezenta o soluție acum, cu problemele de sănătate pe care le are.

Vezi și:

CRAIOVA // Analiză GSP după încă un „naufragiu” al oltenilor în Europa League: 3 cauze ale unei noi eliminări premature

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
dansy
dansy  •  18 August 2019, 11:11

Daca joci cu Briceag fundas dreapta ***.Papura trebuie sa plece,iar Rotaru sa aduca jucatori.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  17 August 2019, 23:03

Se prea poate sa se intample dar nu foarte repede caci nu ne-am umplut destul de penibil. Totusi, domnule Rotaru, anul trecut strigam cu totii ca echipa are nevoie urgenta de intariri, de s-a auzit de pe luna, iar dumneata ai priceput abia dupa ce am ajuns pe loc retrogradabil iar anul acesta, in ciuda tuturor avertismentelor, si a tuturor parerilor (unanime, fara nuante) ca nu avem antrenor a trebuit sa vada si copii de gradinita ca jucam groaznic pentru ca si domnia ta sa pricepi. Ar fi foarte utila o noua scrisoare de amor prin care sa ne explici de ce dominia ta te incapatanezi cu atata incrancenare impotriva evidentei, sa pricepem si noi. Noi, toata suflarea Romaniei!

107456520566405
Terminhater Terminhater  •  17 August 2019, 20:52

Decât Papură , mai bine Andreea Esca . Doar că cere salariu cam mare ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează