FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Andrea Mandorlini se plânge în presa din Italia că e victima unei conspirații: „Este mereu aceeași poveste”

Andrea Mandorlini
Andrea Mandorlini

Articol de - Publicat joi, 07 decembrie 2023 09:16 / Actualizat joi, 07 decembrie 2023 09:51

Andrea Mandorlini, antrenorul lui CFR Cluj, a găsit vinovații pentru zvonurile demiterii sale. El arată cu degetul spre publicațiile din Capitală: ”Încearcă să ne destabilizeze”.

CFR Cluj a remizat în Giulești, 0-0 cu Rapid, în ultima etapă din Cupa României, și s-a calificat în „sferturi”. Deși n-a câștigat nici de data aceasta, pentru Andrea Mandorlini a fost ca o gură de aer, în urma seriei de 4 partide fără victorie din campionat (2 victorii, 2 remize).

Confirmat în funcție de patronul Nelu Varga, după ce s-a zvonit că ar putea fi dat afară, tehnicianul italian s-a plâns în mass-media din Italia că „este o victimă a presei din București”.

Mario Camora, despre calificarea lui CFR Cluj în „sferturile” Cupei României: „Știam, din moment ce Mister a băgat 5 fundași”
RAPID - CFR 0-0
Mario Camora, despre calificarea lui CFR Cluj în „sferturile” Cupei României: „Știam, din moment ce Mister a băgat 5 fundași”

Andrea Mandorlini acuză „controverse politice, plantate artistic”!

„Îmi pare foarte rău, aceste știri au avut un mare impact în țara mea natală, Italia, unde mi-ar plăcea să revin într-o zi. Din păcate, este mereu aceeași poveste: presa din București încearcă să destabilizeze echipele din afara Capitalei.

Suntem pe locul doi și am fost în vârf multă vreme. Știu bine că presiunea a crescut, dar sunt controverse politice, plantate artistic. Poate le e frică de noi. Până la urmă, n-au mai câștigat de multă vreme”, a comentat Mandorlini pentru tuttomercatoweb.com.

Andrea Mandorlini: „După fiecare eșec vor să te trimită acasă”

Antrenorul CFR-ul le-a dat jurnaliștilor italieni și exemple în acest sens: „Câteva etape l-am lăsat pe Deac, unul dintre veteranii echipei, pe bancă. Imediat, televiziunile l-au sunat pe tatăl lui pentru a-mi pune la îndoială alegerile.

S-a creat un caz care nu a existat, iar jucătorul și-a cerut scuze pentru vorbele tatălui său. Problema e că, după fiecare eșec, vor să te trimită acasă. Dacă eram pe locul opt, puteam să înțeleg. Dar e clar că nu îi interesează decât scandalul, mult mai mult decât este cazul în Italia”.

Andrea Mandorlini a fost confirmat în funcție, la CFR, chiar în preziua meciului din Cupa României, cu Rapid.

VIDEO CUPA ROMÂNIEI: RAPID - CFR CLUJ 0-0 / Mario Camora, declarații după calificarea CFR-ului în fazele eliminatorii ale Cupei

Mai puteți citi:

A jucat la Rapid și afirmă răspicat: „E în ADN-ul clubului, ceva ce i-a costat mai mereu!”

S-a lăsat cu scandal în Giulești, după eliminarea Rapidului: „Nu tolerăm mercenarii!” » Ce au făcut jucătorii la final

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
radoo93
radoo93  •  07 Decembrie 2023, 20:34

100% adevarat ce spune. Citesc GSP si ProSport de vreo 15 ani si in calitate de fan CFR, tot timpul am simit ca incearca sa bage batul prin gard. Verificati doar cate stiri ne prezic falimentul. Cred ca si fanii Dinamo sau Craiova simt la fel.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Decembrie 2023, 14:08
Postat de VardyParty pe 07 Decembrie 2023, 11:32

Căpitane, nu fi trist! Singura problema a lui Vargas e ca nu are sa ii dea restul la salariu - d’aia nu e omul (încă) de Crăciun in Italia. Presa din Bucuresti e insa clar vinovata: a trucat toate fotografiile cu Vargas si frații Cormorani, sau cum Dumnezeu ii cheamă. Destabilizare!!!

Clar. I-a și transmis italianului "susținere totală", asta însemnând, în limbaj ceferist clujean, "poți să-ți cauți de lucru".

securinamo89
securinamo89  •  07 Decembrie 2023, 12:53

Cred ca și cu Cherecheș au ceva miticii le e ciuda ca e mai deștept decât ei..

Vezi toate comentariile (16)
Comentează