FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Calvarul neștiut al Andreei Hanca: „4 luni de chin și durere. Am ajuns de urgență la spital de două ori”

Sergiu și Andreea Hanca // foto: Instagram @ andreea.hanca +44   FOTO
Sergiu și Andreea Hanca // foto: Instagram @ andreea.hanca

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 13:22 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 13:52

Andreea Hanca, soția fotbalistului Sergiu Hanca (30 de ani), a dezvăluit greutățile cu care s-a confruntat pe perioada sarcinii actuale. Andreea este însărcinată în 35 de săptămâni.

Familia Hanca are doi copii, pe Zian și Medeea, și se pregătește să-l primească pe lume pe al treilea.

Andreea Hanca este însărcinată în 35 de săptămâni, dar ultimele luni nu au fost deloc ușoare.

Ea a dezvăluit pe contul personal de Instagram cum a ajuns de urgență la spital în două rânduri, existând riscul de a naște prematur. Tratamentul a pus-o pe picioare, iar copilul este acum în siguranță, după cum înștiințează Andreea. 

Scene incredibile la Pucioasa » Meciul fostei campioane a României a durat doar 47 de minute, dar s-a încheiat cu un scor uluitor
ASTRA GIURGIU
Scene incredibile la Pucioasa » Meciul fostei campioane a României a durat doar 47 de minute, dar s-a încheiat cu un scor uluitor

Andreea Hanca face dezvăluiri dureroase: „Cele mai dureroase 4 luni din viața mea”

După 4 luni de chin și durere, simt că am aripi și puterea de a zbura. Au fost cele mai dureroase 4 luni din viața mea, în care am dus o luptă permanentă de a mă menține om. Cea de-a treia sarcină a fost mai pregătită ca niciodată. Cel puțin așa am gândit la început...

Cu toate acestea, am ajuns de două ori de urgență la spital, o dată în pre-travaliu și mult prea devreme pentru o naștere, pentru că aveam doar 30 de săptămâni de sarcină și bebelușul nu era complet pregătit și dezvoltat. Cu ajutorul doctorei mele, am reușit să oprim la timp o naștere prematură.

Timp de 4 luni am urmat un tratament zilnic, iar asta m-a ajutat să mă pun din nou pe picioare. În sarcină nu ai voie să iei pastile care să îți oprească durerile așa că le-am experimentat din plin, însă nu le regret, pentru că bebe a fost mereu bine și în siguranță.

După toată această experiență dureroasă care încă se mai face simțită, tot ce pot să conștientizez este suportul și iubirea necondiționată a soțului meu Sergiu Hanca, alături de copiii mei minunați.

- Andreea Hanca, pe Instagram

Cum a aflat Sergiu că va deveni tată pentru a treia oară

În aprilie, când evolua la Cracovia, Sergiu a aflat că va deveni tată pentru a treia oară în urma unui „complot” între soția sa și coechipierul virgil Ghiță. 

Căpitanul Cracoviei s-a îndreptat spre marginea terenului pentru a celebra reușita prin care echipa sa se desprinsese la două goluri, atunci când fostul fotbalist de la Farul, Virgil Ghiță, i-a băgat mingea sub tricou, semn că va deveni tată pentru a treia oară.

Citește și: 

Scene incredibile la proba cântarului » Un model a încercat să-l sărute: „Tu să taci! Puteam să-ți fiu mamă vitregă”

„Îmi dau demisia când vreau eu!” » A început să râdă când l-a auzit pe Dică: „Uite că a venit un șef și peste Becali!” 😅

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tristan
tristan  •  16 Octombrie 2022, 14:03

sanatate multa si toate cele bune!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează