FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

GALERIE FOTO Andreea, sora lui Alexandru Mitriță, a văzut cum fratele ei bate Rapidul și a reacționat instant

Andreea, sora lui Alexandru Mitriță. Foto: Instagram +29   FOTO
Andreea, sora lui Alexandru Mitriță. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 12:12 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 13:04

Alexandru Mitriță a fost decisiv pentru Universitatea Craiova în meciul cu Rapid, scor 2-1. Căpitanul oltenilor i-a pasat decisiv șui Ștefan Baiaram, apoi a marcat din penalty. Iar Andreea, sora lui, a reacționat imediat.

După golul marcat de Alex, Andreea a postat un story pe Instagram cu o imagine cu fratele ei, preluată de pe contul Universității Craiova.

+25 FOTO

Alex Mitriță, după ce a fost decisiv în meciul cu Rapid: „Le-am spus că dacă pierdem în seară asta o să îi omor”

„Suntem foarte fericiți. Chiar dacă în primele 35 de minute am suferit, apoi am luat acel roșu, care pot să zic că ne-a trezit. Aceasta este calitatea mea, am văzut spațiul și am pasat pentru Baiaram.

Le-am spus că dacă pierdem în seara asta o să îi omor. Așa am simțit eu în acel moment, am simțit că o să câștigăm. Poate de asta aveam nevoie. Cu un om în minus, am alergat mai mult, ne-am bătut mai mult. Ne-am bătut până la capăt.

Acesta a fost gândul meu de când am venit (n.r. să câștige titlul), dar nu vreau să mă gândesc la asta. Am legat două victorii, avem meciul din Cupă, apoi vom merge la București pentru a câștiga. Dacă vom câștiga acel meci, cu siguranță vom avea șanse importante la titlu”, a spus Alex Mitriță, la Prima Sport.

Andreea, sora lui Alexandru Mitriță, a văzut cum fratele ei bate Rapidul și a reacționat instant

Mitriță vrea la EURO 2024

Apoi, Mitriță a dezvăluit ce a discutat cu selecționerul Edward Iordănescu și a spus tare și răspicat că vrea să joace cu România la Euro 2024.

„A fost o discuție privată cu dânsul, mi-a zis să merg pe aceeași linie. Sunt într-o formă foarte bună. Nu vreau să mă repet la fiecare interviu. Vreau la Euro, pentru asta muncesc, să am rezultate la echipa de club și să merg la Euro”, a mai spus Mitriță.

Citește și:

Fosta iubită celebră a lui Stelea, detalii neștiute: „El era căsătorit atunci. Îl am și acum în suflet”
RELAȚIE
Fosta iubită celebră a lui Stelea, detalii neștiute: „El era căsătorit atunci. Îl am și acum în suflet”
Gică Popescu explică de ce nu i-a cumpărat fiicei lui o mașină mai scumpă: „Nu a făcut nimic. Trebuie să meriți, să muncești”
MONDEN
Gică Popescu explică de ce nu i-a cumpărat fiicei lui o mașină mai scumpă: „Nu a făcut nimic. Trebuie să meriți, să muncești”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
mafa
mafa  •  31 Martie 2024, 22:13

Andrea a luat tot ce-i mai bun de la parinti !!...frati-su....ramasitele.

aldan
aldan  •  31 Martie 2024, 20:35

Nu prea seamana... Iertare, dar fra-su' pare spiritul Craiologutzei surprins la iesirea din lampa lu' Aladin!...

VanBasten2000
VanBasten2000  •  31 Martie 2024, 18:48
Postat de reddog2100 pe 31 Martie 2024, 17:11

O vrem si pe Andreea la nationala!

Sau nationala la Andreea.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează