FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Femeia pentru care „Prințul” Cristea s-a mutat la Cluj are o pasiune secretă

Articol de - Publicat joi, 06 iulie 2023 14:40 / Actualizat joi, 06 iulie 2023 15:12

Andreea Roșca, iubita lui Adrian Cristea, a avut o apariție inedită.

Andreea, o clujeancă foarte cunoscută pe Instagram, care a studiat Dreptul și desfășoară afaceri imobiliare, a dezvăluit pe Instagram că una dintre pasiunile ei secrete este tenisul. Iubita lui Cristea s-a fotografiat recent pe terenul de tenis, într-o costumație care i-a încântat pe fani.

 „Tenisul va fi mereu pasiunea mea”, a scris Andreea Roșca pe Instagram. 

+45 FOTO

Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. 

La caracter, pot spune că suntem două persoane diferite. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine.  Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii. Sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună.

- Andreea Roșca

Cristea s-a mutat la Cluj pentru ea

Ajuns la 39 de ani, Adrian Cristea a ieșit din lumina reflectoarelor și s-a mutat la Cluj, alături de noua lui iubită. „Prințul” a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre relația cu Andreea Roșca. Cei doi și-au făcut publică relația în primăvară și acum sunt nedespărțiți.

- Acum ai dispărut din tabloide.  
 - E mai bine să nu fiu în lumina reflectoarelor, nu-mi place să ies mereu în față. Am ieșit eu vreodată să mă bat cu mâna-n piept în fața galeriei?! 

- Ce simți când îți vezi fostele partenere în media sau la diverse emisiuni-concurs? 
  - Nu mă interesează. Am o relație foarte frumoasă acum, mă concentrez doar pe prezent.  

- Pentru Andreea te-ai stabilit în Cluj Napoca?
 - Da, motivul principal. Dar îmi place și orașul.

+45 FOTO

Citește și: 

CE APARIȚIE! Un personaj dispărut de peste 10 ani din fotbalul românesc, care a făcut și închisoare, a venit la amicalul FCSB - PAOK: „Sunt șofer de camion în Germania și joc fotbal în Liga a 8-a”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
DjimZmit
DjimZmit  •  07 Iulie 2023, 00:00

Ea pare de plastic... e cyborg, terminator?!?...:)

ckhristian
ckhristian  •  06 Iulie 2023, 23:38

Am intrat aici doar sa multumesc GSP pentru acest articol. Nici nu va dati seama ce ma interesa lucrul acesta (probabil nu numai pe mine). Apucati-va de presa sportiva adevarata. Auzi la ei. Printul Cristea (mare om, mare caracter, mare fotbalist) si o clujeanca foarte cunoscuta pe Instagram.

paolo16
paolo16  •  06 Iulie 2023, 18:40

Huo!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close