FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA

Andrei Burlacu, surpriza Chindiei Târgoviște în cantonamentul din Turcia: fotbalistul împrumutat de la Craiova a fost golgeter

Articol de - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 16:40

Andrei Burlacu (23 de ani) a fost golgeterul celor de la Chindia Târgoviște în cantonamentul din Antalya (Turcia). 

Fotbalistul originar din Botoșani, împrumutat de formația lui Viorel Moldovan de la CS Universitatea Craiova, a marcat 3 goluri, două dintre ele fiind reușite în ultimul meci amical. De asemenea, Burlacu i-a oferit și o pasă decisivă lui Neguț în partida cu Neftchi Kochkor. 

Chindia a disputat cinci partide amicale în Turcia: (3-0 cu Mardinspor din Turcia – 2 goluri Novac, 1 gol Cherchez), (3-0 cu Neftchi Kochkor din Kârgâzstan – 2 goluri Neguț, 1 gol Ivancic), (0-0 cu FC Sochi din Rusia), (3-0 cu Spartaks Jurmala din Letonia – 1 gol Barbu, 1 gol Burlacu și 1 gol Benga) si (3-1 cu Rotor Volgograd  din Rusia – 2 goluri Burlacu, 1 gol Barbu). 

Andrei Burlacu (primul din stânga) este împrumutat la Chindia Târgoviște până în vară și își dorește să-i câștige încrederea antrenorului Viorel Moldovan. 

Andrei Burlacu, surpriza Chindiei Târgoviște în cantonamentul din Turcia: fotbalistul împrumutat de la Craiova a fost golgeter

„Mă bucur că am reușit să marchez în două partide. Chiar aveam nevoie de aceste goluri pentru încredere. Mă simt foarte motivat și sper să joc în cât mai multe partide din aceste sezon pentru a-mi ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivul”, a declarat Burlacu. 

Vezi și:

EXCLUSIV Media de spectatori în Liga 1 » Craiova e confirmarea, Chindia, surpriza! Pe ce loc e Dinamo + Paradoxul CFR

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
103798407052226
 •  25 Ianuarie 2020, 17:33

bun si care e legatura cu nea gigi,nu ne mai perpeliti atata !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează