FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BRAŞOV 2-1

Andrei Cordoş, după golul reuşit cu FC Braşov: ”Cea mai fericită zi din viaţa mea”

Cordoș a devenit unul dintre titularii liniei defensive
Cordoș a devenit unul dintre titularii liniei defensive

Articol de - Publicat luni, 01 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 31 august 2014 23:49

Andrei Cordoş a mărturisit că este mulţumit de faptul că a înscris din nou în Liga 1 după o pauză de doi ani şi jumătate.

- Andrei, cum te simţi după victoria la care ai contribuit cu un gol?
- Era cazul să mai cîştigăm şi noi un meci. Pentru mine, este cea mai fericită zi din viaţa mea de cînd fac fotbal!

- Chiar aşa? De ce?
- Îmi doream enorm să marchez pentru Dinamo, mă bucur că reuşita mea a ajutat echipa. Vreau să dedic golul şi victoria soţiei şi fetiţei noastre, dar şi antrenorului Stoican şi lui Vali Lazăr, care n-au putut fi lîngă noi, suspendaţi fiind. Dar le-am simţit încurajările din tribune. Dinamo e o familie, o să ne ajute acest amănunt pentru a face performanţă.

- Cum s-ar traduce această performanţă de care vorbeşti tu?
- Victorii, cît mai multe, podium, un trofeu, Cupa României sau Cupa Ligii ori chiar ambele. Avem un grup unit, se vede acest lucru în fiecare partidă, iar suporterii sînt mereu fantastici.

270 de minute a bifat Cordoş în ultimele 3 meciuri, fiind integralist în toate. Contra braşovenilor a deschis scorul cu o lovitură de capâ

3 goluri în 65 de partide de Liga 1 a marcat Cordoş pînă acum

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Emoţiile lui Alexe
Marius Alexe, 24 de ani, mai aşteaptă un ultim răspuns din Cipru, de la AEL Limassol, dar sînt şanse minime să se mai facă afacerea. "Mă pregătesc intens şi mă simt mai bine. Sper să o ţin tot aşa. Am avut emoţii la primul meci după o perioadă îndelungată. La Dinamo se încearcă o reconstrucţie. Dar echipa merge bine", a comentat atacantul revenit pe teren, într-o partidă oficială, după 269 de zile de absenţă după accidentare.

Inbox
- Bărboianu: "Am trecut cu bine de primul meci fără Stoican şi fără Lazăr. Mai rămîne o partidă, la Botoşani, fără amîndoi, sperăm să învingem şi acolo pentru a continua pe linia întîlnirilor fără înfrîngere".
- Acum la Toulouse, Dragoş Grigore n-a uitat de Dinamo: "Sper să revăd cît mai repede echipa în cupele europene. Băieţii pot termina pe podium dacă rămîn concentraţi şi uniţi".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
zecs93
zecs93  •  06 Septembrie 2014, 03:51
Postat de inexistentus pe 01 Septembrie 2014, 14:51

dinamuwistilor, pazea ! a revenit Rusescu sa va dea muwitză !

o sa mulga berbecu exact cum ai facut tu :)))

zecs93
zecs93  •  06 Septembrie 2014, 03:45

un fundas de calitate, trb sa ramana si grigore alaturi de cordos formam cel mai bun cuplu de fundasi centrali, mai venea si sarghi si eram cei mai buni din Romania, ne trb urgent curier 2 atacanti !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Septembrie 2014, 03:02
Postat de conasu_boeru pe 01 Septembrie 2014, 22:11

Vezi ca se inchide canalul si ramai pe afara pacaliciule ! Tu nu stii sa te inchei la sireturi si vorbesti de fotbal ?! Mars la saivan de aici raiosule !

..)) il jignesti inutil. nu vezi ca atat poate ?..)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează