FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FC BRASOV 0-1

Andrei Cristea a adus victoria, dar şi-a pierdut speranţa pentru un loc în primul "11": "Sigur nu voi fi titular meciul viitor"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 martie 2014 17:01

Atacantul Braşovului Andrei Cristea a marcat aseară golul victoriei cu ACS Poli, aducînd astfel 3 puncte extrem de importante în lupta pentru evitarea retrogradării.

Andrei a intrat în minutul 57, din postura de rezervă, schimbîndu-l pe Buga şi a marcat unicul gol al partidei în minutul 88.

După finalul meciului, Cristea a declarat la Digisport, ironic: "Sînt foarte bucuros pentru această reuşită, cu toate că sînt sigur că nu voi fi titular meciul viitor".

Pentru Cristea nu e prima oară cînd aduce 3 puncte pentru echipa sa. În etapa a şasea a acestui campionat, Cristea a dat golul de 2-1 tot cu ACS Poli, în ultimul minut de prelungiri şi astfel Braşov a luat şi atunci cele trei puncte.

Rezervă deşi a dat gol
În etapa 21, cu Botoşani, atacantul a marcat din nou, dar următoarea partidă, cu Oţelul a fost ţinut pe bancă şi introdus cu 20 de minute înainte de final, cînd Oţelul conducea deja.

"D-aia avem un lot, ca să joace mereu cine este cel mai în formă. Cine dă cel mai bun randament intră din primul minut. Nu ştiu dacă Andrei va fi titular etapa viitoare, vom vedea", a declarat antrenorul Braşovului Cornel Ţălnar, după meci


3 goluri şi 2 assisturi are Andrei Cristea în acest sezon pentru FC Braşov


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gabym
gabym  •  15 Martie 2014, 20:30

Doi tineri cu real talent din Timisoara. Piţurca nici nu i-a remarcat: s://www.youtube.com/watch?v=zvMRLfn2VdA

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close