FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

EXCLUSIV // VIDEO A jucat la rivalele Dinamo și FCSB și mizează pe o luptă a celor două vedete: „Între cei doi văd un duel de personalitate!”

Andrei Cristea
Andrei Cristea

Articol de , - Publicat sambata, 25 noiembrie 2023 10:00 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 10:20

Andrei Cristea (39 de ani), fost jucător atât la Dinamo, cât și la FCSB, a prefațat derby-ul de duminică dintre cele două echipe. 

  • Dinamo - FCSB e programat duminică, de la 20:30, în runda a 17-a din Superliga. Partida se va disputa pe Arena Națională, va fi liveTEXT, FOTO + VIDEO pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1
Marele Rodion Cămătaru pune tunurile pe șefii lui Dinamo, înainte de derby-ul cu FCSB: „Pentru ce e acționariatul? Doar să plătească salarii?” + Cum vede partida cu roș-albaștrii
Dinamo - FCSB
Marele Rodion Cămătaru pune tunurile pe șefii lui Dinamo, înainte de derby-ul cu FCSB: „Pentru ce e acționariatul? Doar să plătească salarii?” + Cum vede partida cu roș-albaștrii

VIDEO Andrei Cristea: „FCSB pare favorită, dar emulația creată de acest meci și presiunea suporterilor pot echilibra balanța”

„Ne bucurăm vă ne întoarcem la oile noastre după performanța echipei naționale. Cred că transmite altă stare această calificare la EURO și sper ca meciurile din campionatul nostru să aibă alt ritm. La prima vedere acest meci pare unul dezechilibrat, FCSB e o echipă care se bate la campionat, Dinamo este cu destul de probleme. Totuși, este un derby, așa că nu văd o favorită. 

Ambiția, emulația creată de acest meci, presiunea suporterilor pot echilibra balanța. Sunt convins că vor fi peste 30.000 de spectatori și am încredere că Dinamo se poate ridica la înălțimea acestui meci. FCSB pare favorită, are jucători de echipă națională, cu un lot mult mai omogen, mai echilibrat și superior valoric decât Dinamo. 

Îmi pare rău de Ovidiu că e sub presiune. E un antrenor care a făcut multe pentru Dinamo într-un punct dificil, mi-aș dori să îi dea încredere în continuare conducătorii, însă un antrenor e ținut de rezultate și dacă rezultatele nu vor apărea situația lui va fi complicată”, a declarat Andrei Cristea pentru GSP.

Andrei Cristea: „Dinamo a intrat într-o vrie a rezultatelor”

„Au fost multe probleme la Dinamo, un cumul de factori care i-a adus în această situație. A fost trecerea de la Liga 2 la Liga 1, apoi faptul că nu aveau voie să facă transferuri la un moment dat. Au venit ulterior transferurile prin septembrie, jucători fără pregătire, care nu s-au adaptat de la început. 

Pe urmă a început presiunea rezultatelor, Dinamo întrând într-o vrie a rezultatelor din care nu mai iese. Au trecut 10 meciuri fără victorie, foarte mult pentru un club ca Dinamo, cu tradiția și istoria sa. Cu cât trec mai mult etapele fără victorie cu atât scade încrederea. E foarte greu de gestionat perioada din iarnă, campionatul începe pe 20 ianuarie. 

Sunt maxim 3 săptămâni de pregătire în care trebuie să îi integrezi pe jucătorii nou-veniți, să ai puterea financiară să aduci jucători valoric peste ce ai. Nu va fi ușor pentru Dinamo, dar au mai fost echipe în situații similare și într-un retur sau un play-out s-au salvat”, a mai spus fostul atacant.

Andrei Cristea: „Eu văd un duel între Florinel Coman și Dennis Politic”

Cristea a continuat cu analiza jucătorilor din atac ale celor două echipe, mizând pe un duel dintre Coman și Politic. 

„Mie îmi plac atacanții de la Dinamo, Abdallah, Gregorio, din păcate nu reușesc nici ei să înscrie. Mai e și Dennis Politic. În partea cealaltă sunt Florinel Coman, Olaru, Compagno, Miculescu. 

Sunt jucători cu stiluri diferite, dar poate fi meciul lor. Eu văd un duel de personalitate între Florinel Coman și Denis Politic. Sunt și pe aceeași poziție, sunt 2 jucători esențiali pentru ambele echipe și cred că randamentul lor va arăta evoluția echipei”, a mai adăugat Cristea. 

Citește și: 

Au dispărut din fotbalul care contează! Unde sunt azi marcatorii lui Dinamo din ultima victorie cu FCSB: unul dintre ei e „prietenul” lui Burcă
DINAMO - FCSB
Au dispărut din fotbalul care contează! Unde sunt azi marcatorii lui Dinamo din ultima victorie cu FCSB: unul dintre ei e „prietenul” lui Burcă
Urmează recordul? FCSB ar putea ajunge la 6 victorii consecutive în fața lui Dinamo în campionat, unic în istoria derby-ului
DINAMO - FCSB
Urmează recordul? FCSB ar putea ajunge la 6 victorii consecutive în fața lui Dinamo în campionat, unic în istoria derby-ului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
valentindragobete
valentindragobete  •  25 Noiembrie 2023, 11:36

"Au trecut 10 meciuri fără victorie, foarte mult pentru un club ca Dinamo" dar după nea ăsta, 10 meciuri fără victorie pentru ce club este foarte puțin!?

danglumetu
danglumetu  •  24 Noiembrie 2023, 16:17

meci de antrenament pt oier!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează